Home Stiri mondene Andreea Antonescu, împreună cu un artist celebru de la noi. Cu cine a fost surprinsă artista la scurt timp după ce a confirmat divorțul de Traian Spak

Andreea Antonescu, împreună cu un artist celebru de la noi. Cu cine a fost surprinsă artista la scurt timp după ce a confirmat divorțul de Traian Spak

de negriuelena

Nici nu a confirmat bine faptul că s-a despărțit de Traian Spak și vor divorța, căci Andreea Antonescu a fost deja văzută în compania altui bărbat.

De data aceasta este vorba despre un bărbat cunoscut în showbizul românesc, și anume Florin Vasilică, alături de care s-a lăsat fotografiată, imaginea apărând pe contul lui de Instagram.

Andreea Antonescu a rupt tăcerea și a dezvăluit de curând faptul că divorțul dintre ea și Traian Spak este iminent, cei doi fiind deja despărțiți de câteva luni.

Frumoasa vedetă a confirmat că ea și soțul său au pornit pe drumuri separate în viață, cauza fiind, în principal, faptul că au dorit lucruri diferite.

Fiecare s-a axat pe carieră. Andreea a dorit să rămână în România, unde s-a relansat cu trupa André, deși își manifestase interesul de a se împărți între România și SUA, dar Traian a preferat să își continue cariera în SUA.

„În momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere! Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreună încă de acum câteva luni.

Între noi au rămas o relație de prietenie și… procedura birocratică!

Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situația pe toate părțile”, a declarat Andreea Antonescu pentru VIVA!.

„Nu pot spune că am simțit neapărat că mariajul a început să scârțâie, mai degrabă consider că, în timp, țelurile noastre s-au schimbat, nu mai sunt comune.

Dacă eu mă văd trăindu-mi viața și în America, dar și în România, Traian se regăsește doar în State! Nu mi se pare corect sau normal să-i cer să se adapteze stilului meu.

La urma urmei, fiecare dintre noi are dreptul de a lua propriile decizii și de a trăi liber, după bunul plac”, a mai spus artista…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!