Home Stiri mondene Andreea Antonescu, însărcinată cu iubitul mai tânăr cu zece ani? Declarația artistei

Andreea Antonescu, însărcinată cu iubitul mai tânăr cu zece ani? Declarația artistei

de negriuelena

Andreea Antonescu, în vârstă de 37 de ani, are o relație ce durează de câteva luni cu Ștefan Manolache, care este mai tânăr decât ea cu zece ani.

După ce a anunțat divorțul de Traian Spak (tatăl fetiței ei de opt ani, Sienna), care este stabilit în Statele Unite ale Americii,

frumoasa membră a trupei André, Andreea Antonescu, și-a refăcut viața alături de Ștefan Manolache, cei doi petrecând mult timp împreună.

Aceasta a vrut să se relanseze în muzică și să se axeze pe cariera sa din România, iar la scurt timp după divorț și-a asumat în mod public relația cu iubitul mai tânăr,

dezvăluind că s-au cunoscut când el i-a luat un interviu la un eveniment monden.

Artista s-a întors recent din vacanța petrecută la munte, iar declarația sa a stârnit curiozitatea fanilor, unii dintre ei manifestându-și curiozitatea

dacă frumoasa brunetă este sau nu însărcinată cu Ștefan Manolache.

Andreea Antonescu și-a comandat o porție de sushi, unul dintre felurile sale de mâncare preferate, declarând pe Instagram story mai în glumă, mai în serios, că au năpădit-o poftele.

„Pentru cei care îmi urmăresc frecvent story-urile, nu este un secret faptul că așa am încheiat anul 2019 (n.r. – mâncând sushi).

Ce părere aveți? De bine ce m-am reîntors în București, m-au năpădit din nou poftele de sushi.

Să sperăm că nu este niciun motiv sau vreo cauză pentru asta”, a spus Andreea Antonescu.

„Băi, Bubule, ai pofte?”, a întrebat-o Ștefan Manolache pe iubita sa, iar ea a răspuns, râzând, că da, fapt care a lăsat loc de interpretări dacă va deveni sau nu mamă pentru a doua oară.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!