Home Stiri mondene Andreea Antonescu, la un pas de divorț

Andreea Antonescu, la un pas de divorț

de Arseni Ana

Andreea Antonescu, în vârstă de 36 de ani, fostă membră a trupei Andrè, se află la un pas de a divorța de Traian Spak. Cei doi sunt căsătoriți de opt ani și au o fiică, Sienna, ce are tot opt ani.

Aceasta și familia ei au petrecut șase ani în Statele Unite ale Americii, iar în 2018 artista și fiica ei au revenit în România, având de atunci an o relație la distanță cu soțul său, fapt care a dăunat căsniciei lor. Traian nu s-a putut muta înapoi în România deoarece lucrează peste Ocean și încă mai încearcă să mențină relația, dar cântăreața a explicat că nimic nu este garantat, inclusiv posibilitatea de a ajunge la divorț la un moment dat.

„Nimic nu e pe vecie. Singura garanție în viaţa, e moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorţ”, a declarat Andreea Antonescu pentru wowbiz.ro.

De curând, aceasta a afirmat faptul că se va implica într-un proiect nou pe planul muzical și a vorbit și despre fetița sa, Sienna, și modul cum se descurcă aceasta la școală. Micuța a terminat anul școlar în România.

„Sienna e înnebunită să înveţe şi să citească. Eu eram tocilara clasei. Mama era învățătoare, tata, inginer şi trebuia să învăţ. O voi susţine să-şi îndeplinească visul. Îi place să cânte şi să danseze şi mă roagă să-i fac un canal de YouTube”, a spus cântăreața pentru click.ro

Andreea Antonescu a suferit foarte mult în urmă cu patru ani, când a decedat tatăl său. Într-un interviu pentru Libertatea, aceasta a povestit cum a trecut peste drama care a marcat-o și a menționat faptul că a urmat terapie de specialitate, întrucât simțea că are nevoie de ajutor.

„Mă mândresc cu o întreagă bibliotecă pe care mi-am creat-o singură, în general sunt cărți de autoeducare. În momentul în care am fost pusă într-o anumită situație în viața mea, pe care am considerat că nu o pot depăși de una singură, e un subiect foarte greu pentru mine, am încercat să cer ajutorul persoanelor de specialitate care mi-au înmânat aceste cărți, cărți care pe mine m-au ajutat ca om, să plec de undeva de jos și să ajung undeva sus, și aici mă refer pur și simplu la sufletul meu, la nimic altceva. Am fost la o terapeută. Era anul 2001, după decesul tatălui meu. Consilierea a durat patru ani”, s-a destăinuit aceasta…

Surse: click.ro, spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!