Home Stiri mondene Andreea Antonescu, remarcă dură la adresa lui George Burcea: „Să vedem cine va fi când iese din fermă”

Andreea Antonescu, remarcă dură la adresa lui George Burcea: „Să vedem cine va fi când iese din fermă”

de Clara

Andreea Antonescu a intervenit și ea în scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea, fiind de partea prietenei sale. Aceasta nu ratează nicio ocazie de a-l ataca pe actor și profită de fiecare moment pe care i-l oferă Ferma.

De curând, aceasta a făcut o serie de remarci violente la adresa fotului soț al prietenei sale, spunând că nu ar fi știut nimeni de el, dacă nu ar fi fost împreună cu Andreea Bălan.

„Nu mă așteptam să fie George acolo, nu m-a șocat absolut deloc chestia asta, pentru că, la urma urmei, știu ce este între mine și Andreea Bălan, fosta lui soție. Pe George, în prima fază, l-am tratat ca pe unul dintre colegii mei, până în momentul în care am considerat că trebuia să mă apăr, pentru că nu aveam altă alternativă. Atât pe mine, cât și familia mea.

A văzut toată lumea, dar și fanii emisiunii că a făcut niște remarci tăioase. Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soț al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă”, le-a spus aceasta celor de la click.ro.

Artista a ținut să menționeze faptul că emisiunea la care participă reprezintă o șansă unică, deoarece se poate dezvolta mult mai mult.

„Îmi place enorm. Am fost conștientă încă din start că merg acolo pentru mine, ca să mă descopăr, să văd care sunt limitele mele. Îmi doream foarte mult să ies din zona mea de confort pentru că, știi cum e, ca orice om, considerăm că suntem nemulțumiți de stilul de viață și ne dorim mai mult și eram convinsă că, dacă voi trece printr-o experiență de genul acesta, fără mâncare, fără apă, într-o latură a vieții în care unii sunt obișnuiți să trăiască zi de zi.

Când voi ieși de aici voi fi mult mai puternică, mai încrezătoare și mult mai plină de forță și conștientă de ce am”, a mai spus aceasta, conform sursei menționate mai sus…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies