Home Stiri mondene Andreea Antonescu și Andreea Bălan au spus adevărul despre reuniunea trupei André. Care este motivul care le-a readus împreună

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au spus adevărul despre reuniunea trupei André. Care este motivul care le-a readus împreună

de negriuelena

Trupa André s-a relansat oficial, după o pauză de 18 ani. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au oferit un interviu pentru emisiunea Răi, da’ Buni, unde au explicat care este motivul real care le-a determinat să se relanseze sub titulatura André.

Acestea au povestit cum au stat lucrurile, de fapt, și cum s-a petrecut reuniunea. Totul are legătură cu experiența prin care a trecut Andreea Bălan în primăvară, când a fost la un pas de moarte în timp ce i se făcea cezariana. Cu toate că nu și-au vorbit doi ani, Andreea Antonescu a realizat cât de surprinzătoare poate fi viața și a lăsat deoparte ceea ce a stat la baza îndepărtării dintre ele și s-a dus să o viziteze la spital pe Andreea Bălan, cea care este și nașa fiicei ei, Sienna.

„Andreea a trecut prin episodul nefericit, lucru care m-a făcut să realizez că viaţa este plină de surprize şi din păcate, nu toate fericite. Moment în care am realizat că ea este într-o cumpănă, nu m-au mai interesat supărări, orgolii, prostii.

Nu mai vorbisem de aproximativ doi ani… Atunci, am cumpărat imediat un buchet de trandafiri şi o jucărie de care Andreea se bucură şi m-am dus să o văd. Din păcate, nu am reuşit să o văd şi am stat cu sufletul la gură pentru ea până a doua noapte, când m-a sunat şi mi-a zis că este bine.

A urmat Paştele, m-am dus cu ploconul cum orice fină se ducă la naşă… Am luat copilul, am cumpărat un cozonac foarte bun şi eu i l-am dat, iar ea mi-a dat piesa”, a declarat Andreea Antonescu.

„I-am zis: «Uite piesa. Asta facem, anul ăsta e anul nostru. Şi de a doua zi începem repetițiile»”, a intervenit Andreea Bălan.

„În noaptea de Înviere, m-am îmbrăcat ca tot omul să mă duc să iau Lumină şi primeam mesaje pe telefon de la Andreea care îmi spunea: «Acesta este textul, trebuie să te duci să tragi piesa. Săptămâna viitoare te duci şi tragi piesa, că trebuie să facem sincroane»”, a adăugat Andreea Antonescu.

George Burcea, soțul Andreei Bălan, o susține enorm pe aceasta și este de părere că reuniunea trupei André va fi un adevărat succes. El a făcut câteva declarații, tot pentru emisiunea Răi, da’ Buni.

„A fost foarte emoționată pentru că este un proiect de suflet. Este proiectul cu care ele au început. Ea îşi doreşte ca orice lucru pe care îl face să fie perfect. Acum, unindu-se după atât timp, şi-a dorit să fie mai perfect ca perfect. A fost destul de stresată, dar ne-am descurcat. O avem pe mama soacră lângă noi, avem bona care ne ajută, ne avem noi unul pe celălalt”, a spus George Burcea, soțul Andreei Bălan…

„A lipsit destul de mult de acasă, dar e normal. Dacă vrei să-ţi iasă ceva, repeţi. Repetiţia este mama învățăturii. Sfaturi în ceea ce priveşte partea de muzică, nu pot să-i dau foarte multe, pentru că eu sunt actor. În schimb, i-am dat pentru repetiţii. (…) Am încredere în ele că va fi bine”, a conchis acesta.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies