Home Stiri mondene Andreea Antonescu, totul despre noul iubit! „Răspund la marea întrebare…”

Andreea Antonescu, totul despre noul iubit! „Răspund la marea întrebare…”

de negriuelena

Andreea Antonescu a simțit nevoia ofere explicații cu privire la viața sa amoroasă, după ce s-a speculat că Dragoș, bărbatul cu care a fost fotografiată de paparazzi într-un club din Mamaia, ar fi iubitul său.

Cei doi au fost văzuți în compania Andreei Bălan și al noului ei iubit, Tiberiu Argint.

Andreea Antonescu s-a despărțit de curând de Ștefan Manolache, cu care a avut o relație de câteva luni, și se află în proces de divorț de tatăl fetiței ei, Traian Spak.

Artista a fost văzută ținându-se de mână cu Dragoș și au petrecut câteva zile pe litoral, dar susține că nu este decât un bun prieten.

„Cum weekendul trecut am fost surprinși pe plaja din Vama Veche, am zis să răspund la marea întrebare care a apărut zilele acestea: «Dragoș este sau nu actualul iubit al Andreei Antonescu?».

Dragoș îmi este un foarte bun prieten cu care, în acest moment, lucrez la un vlog pe care urmează să-l lansez, proiect care vă va dezvălui și o altă latură a mea.

Pe Dragoș l-am cunoscut în urmă cu ceva timp și am descoperit că avem pasiuni comune: fotografia, sporturile extreme, sailing-ul, dar și cea mai mea mare plăcere vinovată a mea, motoarele!!!

Așa că, cel mai probabil, o să mai fim surprinși din când în când împreună”, a declarat Andreea Antonescu pentru Cancan

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!