Home Stiri mondene Andreea Antonescu vrea să fie cât mai repede o femeie liberă. Ce a făcut pentru a grăbi procedurile de divorț

Andreea Antonescu vrea să fie cât mai repede o femeie liberă. Ce a făcut pentru a grăbi procedurile de divorț

de negriuelena

Andreea Antonescu se grăbește să devină o femeie liberă, după ce a anunțat că zvonurile că urmează să divorțeze sunt reale.

Aceasta vrea să meargă cât mai repede la notar, pentru a semna actele de divorț, astfel încât îl grăbește pe cel care încă mai este soțul său din punct de vedere legal, Traian Spak, să vină în România.

Artista a revenit în România de la începutul acestui an, s-a relansat în muzică alături de Andreea Bălan în trupa André și a început de curând o relație amoroasă cu Ștefan Manolache, de profesie reporter la Antena 1.

Andreea Antonescu și Traian Spak au rămas în termeni buni după despărțire și au împreună o fetiță de opt ani pe nume Sienna, care în prezent locuiește cu mama ei, în România.

„Am atâtea «jumătăți», dar cea mai importantă a vieţii mele rămâne Sienna. «Jumătatea» din America este bine.

Nu ne-am găsit timp până acum, dar Traian va trebui să se întoarcă în ţară şi să fie aici pentru o perioada de 30 de zile, ca să putem divorța la notar.

Aşa e civilizat”, a spus Andreea Antonescu pentru Click!. Andreea Antonescu a vorbit de curând și despre relația sa amoroasă cu Ștefan Manolache.

„Ne-am cunoscut acum două-trei săptămâni, la petrecerea revistei «Elle».

Eu eram împreună cu Andreea (n.r.: Bălan), el venise împreună cu un reporter de la «Acces Direct» să ne ia interviu și s-a nimerit că el să mă intervieveze pe mine.

Atunci a fost prima oară când ne-am văzut, nu ne cunoșteam de dinainte, așa cum deja se speculează… Apoi, el a făcut pași spre mine, am început să ieșim.

Practic, ne-am văzut de câteva ori până acum, este o relație în stadiu incipient, nu am prea multe de zis momentan. Vom vedea ce se întâmplă în viitor.

Atunci când am fost fotografiați de paparazzi plecasem de la o filmare și el a venit să mă ia cu mașină lui, întrucât a mea avea ceva probleme.

Pentru mine rămâne valabil ce am spus și până acum, fetița mea și muzica îmi ocupă foarte mult timp, așadar vom vedea ce va fi pe plan sentimental”, a declarat Andreea Antonescu pentru VIVA!.

Recent, aceasta a fost la Iași pentru a îi cunoaște pe părinții iubitului ei și au ieșit împreună să ia masa, după care cei doi îndrăgostiți s-au recreat plimbându-se prin oraș.

„Iaşi este şi a fost şi va rămâne probabil, unul dintre orașele mele preferate. Un oraş foarte frumos pe care l-am descoperit când aveam şapte ani şi cam asta este tot ce am de zis.

În rest, ce a fost esențial, am pus pe story”, a spus Andreea Antonescu, potrivit Spynews.

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies