Home Stiri mondene Andreea Bălan are un ajutor de nădejde în soțul său

Andreea Bălan are un ajutor de nădejde în soțul său

de negriuelena

La câteva luni după ce a fost la un pas de moarte făcând un stop cardio-respirator în timp ce își aducea pe lume cea de a doua fetiță, Andreea Bălan s-a recuperat și și-a reluat activitățile, considerându-se norocoasă pentru că a primit o a doua șansă la viață.

Aceasta și-a reluat activitatea artistică, reușind să se organizeze cu ajutorul celor din familie, care o susțin foarte mult. Frumoasa artistă are în soțul său un sprijin de necontestat, acesta dovedindu-și dragostea și sprijinul în nenumărate situații.

Blondina a acordat un interviu unde a povestit cum se înțeleg micuțele și care este modul în care se organizează ea și soțul său pentru a putea face față atât vieții de familie, cât și activităților de natură profesională, pentru ca totul să decurgă cum nu se poate mai bine.

„Să ai doi copii este foarte frumos, dar este și foarte greu, mai ales dacă nu ai ajutor. Noi o avem pe mama, avem și o bonă, dar întotdeauna trebuie să existe doi oameni, nu se poate ca un om să aibă grijă de ambele fetițe, pentru că e diferența mică de vârstă și când Ella vrea în parc, cealaltă, hop, trebuie să mănânce, fix în același timp!”, a declarat Andreea Bălan.

„Când Ella vede că pitica mănâncă, atunci vrea și ea să iasă afară, să meargă în parc și trage de tine. Deci trebuie doi oameni constant care să aibă grijă de ele și trebuie să ne anunțăm unul pe altul când avem filmări sau evenimente și să ne programăm…

Ne scriem în caiețel: «Uite, în ziua cutare, eu am chestia asta», iar el stă acasă. Sau mă anunță el: «Uite, trebuie să filmez ceva sau am o repetiție» și atunci, stau eu acasă. Ne facem programul unul în funcție de celălalt. Bona nu e internă”, a mai spus artista.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies