Home Stiri mondene Andreea Bălan continuă să fie umilită de George Burcea

Andreea Bălan continuă să fie umilită de George Burcea

de Clara

După ce Andreea Bălan a făcut declarații grave la adresa lui George Burcea, acum a venit rândul acestuia să spună și partea sa de adevăr. Deși atacurile actorului s-au înmulțit în ultima perioadă, Andreea continuă să tacă, pregătindu-se pentru divorțul pe care îl va avea în curând.

„Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o nuntă în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai demult, nu s-a stricat totul în patru luni. Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt. În momentul în care pentru unul dintre cei doi parteneri nu există şi visul celuilalt sau, mai mult, i-l calci în picioare de câte ori ai ocazia, se duce totul de râpă”, a spus George Burcea, pentru cei de la OK! Magazine.

Apropiații Andreei Bălan au spus că aceasta preferă să nu mai spună nimic, deoarece, peste câțiva ani, nu vrea ca afirmațiile sale să le facă rău celor două fetițe ale sale.

„Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau, să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei. Normal, acum, că George a fost la «Ferma», i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit, mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă.

Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă, mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât. Acum, singura ei preocupare este să se ocupe de fetițe, nu să intre în discuții inutile. Oricum, ea preferă să nu spele pe jos cu George, deși ar avea cu ce, pentru că nu vrea să dea explicații fetițelor când acestea vor crește mai mari și vor pune întrebări despre comportamentul părinților lor”, au spus surse apropiate acesteia, pentru WOWBiz.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies