Home Stiri mondene Andreea Bălan, declarații despre viața fără George Burcea

Andreea Bălan, declarații despre viața fără George Burcea

de Buinoschi Andreea

Andreea Bălan și George Burcea au decis să divorțeze în urmă cu aproximativ cinci luni, iar artista face dezvăluiri despre modul în care viața ei arată acum.

După ce a pus capăt unei relații de cinci ani, Andreea pare să nu se lase afectată de acest lucru și se concentrează foarte mult pe noua sa relație, pe proiectele muzicale, dar și pe cele două fetițe.

După doar câteva luni de la nuntă, Andreea și George au decis să o ia pe drumuri separate, iar o posibilă împăcare nici nu mai intră în discuție. Despărțirea nu a fost una ușoară pentru niciunul dintre ei, ambii având câte ceva de reproșat la adresa celuilalt.

Andreea Bălan a mai încercat să ofere o șansă relației dintre ea și George, dar el a refuzat, acest lucru făcându-i să depună actele de divorț în a doua lună a primăverii.

Despărțirea nu a fost una deloc ușoară pentru artistă, deoarece aceasta trebuie să aibă grijă de fetele sale singură și, în același timp, să se asigure că nu neglijează nici celelalte capitole din viața sa.

 

”Merg prin viață cu o dorință arzătoare să învăț, să mă schimb și să evoluez. Sunt mereu deschisă la nou, sunt pozitivă și, indiferent de ce îmi oferă viața, văd partea plina a paharului. Sunt încrezătoare în propriile forțe și totodată cred în oamenii pozitivi din viața mea”, a declarant artista pe contul său de Instagram.

În prezent, Andreea Bălan are o relație cu Tiberiu Argint. Cei doi au fost surprinși pe malul mării, în timp ce erau în vacanță.

Se pare că Andreea Bălan nu se lasă doborâtă de divorțul de George Burcea și este mai determinată ca niciodată să își refacă viața și să fie fericită…

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!