Home Stiri mondene Andreea Bălan, declarații oficiale despre despărțirea de George Burcea: „Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură și..”

Andreea Bălan, declarații oficiale despre despărțirea de George Burcea: „Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură și..”

de negriuelena

Andreea Bălan a lansat de curând piesa Inimă de fier, care este inspirată din viața personală.

Cu această ocazie a oferit și primele declarații oficiale cu privire la despărțirea de George Burcea.

În urmă cu un an, artista a fost la un pas de moarte. Atunci a suferit un stop cardio-respirator în timpul cezarienei, când o aducea pe lume pe cea de-a doua fetiță, Clara.

„Eu am trăit într-un an cât alții în zece”, a declarat Andreea Bălan în cadrul unui interviu pentru Elle.

Artista a spus că a trecut prin multe situații dificile din punct de vedere emoțional în ultimul an și nu i-a fost ușor să găsească puterea de a le gestiona.

„Nașterea Clarei, stopul cardiac, revenirea pe scenă, nuntă, concerte și apoi separarea. Este foarte greu să existe acest roller coaster emoțional și nu e ușor de gestionat. Nu m-am imaginat niciodată în postura de mamă singură și nu mi-am dorit acest lucru”, a mai declarat Andreea Bălan.

Piesele inspirate din viața personală, cum este și Inimă de fier, reprezintă un fel de terapie care o ajută „să accepte ceea ce nu poate controla”, adică ceea ce se întâmplă de-a lungul vieții.

„Nu avem ce face decât să mergem înainte cu speranța că într-o zi va fi mai bine”, a precizat artista.

„Fiecare experiență mai puțin plăcută din viața mea m-a întărit și m-a făcut mai puternică…

Sunt suma lucrurilor trăite, doar că puterea mea nu poate fi acceptată și înțeleasă de oricine și intimidează”, a conchis Andreea Bălan.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..