Home Stiri mondene Andreea Bălan, dezvăluire despre cum își crește fetițele. A moștenit tradiția de la bunica ei

Andreea Bălan, dezvăluire despre cum își crește fetițele. A moștenit tradiția de la bunica ei

de Arseni Ana

Andreea Bălan, în vârstă de 35 de ani, a fost cât pe ce să își piardă viața în primăvară, în timp ce i se făcea operația de cezariană pentru a o aduce pe lume pe fiica sa cea mică, ce poartă numele Clara Maria.

Experiența prin care a trecut a făcut-o să simtă că a primit o a doua șansă la viață, fapt pentru care îi este foarte recunoscătoare lui Dumnezeu. Într-un interviu acordat de curând, Andreea Bălan a dezvăluit că a fost crescută de mică în spiritul religios și a mers de mică la biserică, iar bunica sa a fost cea care a stabilit această „tradiție” în familia lor.

„Oricum am fost crescută în spirit religios de bunica mea de la țară, bunica din partea mamei, și în fiecare duminică am fost dusă la biserică toată copilăria mea. Știu Crezul, Psalmii, știu multe și am citit foarte multe cărți de rugăciuni și, într-adevăr, când mai înaintezi în viață și te iei cu alte lucruri, mai uiți. Nu neapărat că uiți de credință, uiți să mergi la biserică în fiecare duminică”, a declarat Andreea Bălan pentru Libertatea.

Aceasta pune mare preț pe sprijinul divinității și a recunoscut că simte că au contat rugăciunile tuturor care au fost alături de ea spiritual în cea mai grea perioadă prin care a trecut.

„Mi-am dat seama că a contat foarte mult puterea lui Dumnezeu și au contat și gândurile oamenilor, am primit foarte multe mesaje de susținere și mulți mi-au spus că s-au rugat pentru mine și m-a impresionat lucrul acesta foarte tare”, a precizat artista.

Atunci când programul nu îi este încărcat și are ceva timp liber duminica, Andreea Bălan continuă „tradiția” începută de bunica sa și merge la biserică împreună cu fiica sa cea mare, Ella, în vârstă de doi ani. Atunci când are obligații profesionale și nu poate ajunge, mama sa este cea care o duce pe fetiță la biserică. Mai mult ca sigur după ce va mai crește și Clara Maria, care acum are cinci luni, o vor lua și pe ea la lăcașul de cult.

„Cel mai mult mă bucură faptul că mama o duce pe Ella la biserică și o împărtășește. Și vine cu anafură, recent a venit cu o pungă de anafură și a mâncat Ela toate bucățelele. Și știe de Doamne Doamne, o să crească foarte frumos. Mai mult o să se ocupe ea de latura asta”, a mai spus Andreea Bălan…

Sursa: libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies