Home Stiri mondene Andreea Bălan este dată de gol de prieteni! Detaliul cu care a cucerit-o noul iubit

Andreea Bălan este dată de gol de prieteni! Detaliul cu care a cucerit-o noul iubit

de negriuelena

Andreea Bălan este îndrăgostită lulea de noul său iubit, Tiberiu Argint, dar abia acum s-a  aflat cum anume a cucerit-o acesta.

Surse din apropierea cântăreței au dezvăluit lucruri din intimitatea cuplului referitoare la ce a atras-o cel mai mult la el.

Se pare că îndrăgita artistă s-a topit atunci când a auzit cât de frumos vorbește Tiberiu Argint despre nepoții lui, cum se pune la mintea lor și se joacă cu ei.

În plus, spun apropiații, acesta ar avea o fire blândă.

„Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niciun caz. Dar l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie.

Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei.

Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are.

E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat.

În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult”, au dezvăluit sursele respective.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au o relație de circa trei săptămâni, iar de curând s-au afișat pentru prima dată împreună…

Aceștia au fost fotografiați de paparazzi în timp ce se distrau într-un club din Mamaia, unde au petrecut o minivacanță.

Sursa: playtech.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!