Home Stiri mondene Andreea Bălan face dezvăluiri șocante: „Dacă te ridici și arăți că nu mai suferi, ei zic că…”

Andreea Bălan face dezvăluiri șocante: „Dacă te ridici și arăți că nu mai suferi, ei zic că…”

de negriuelena

Andreea Bălan a făcut, alături de Amna, dezvăluiri șocante prin intermediul vlogului său. Cele două au vorbit despre relații eșuate și divorțuri, dar și în legătură cu găsirea iubirii după ce au trecut peste dezamăgiri.

„Am suferit după o despărțire! Grav! Și nu o dată! Asta e viața. După cum vedeți, ne găsiți divorțate, cu copii, asta e viața”, a spus Andreea Bălan.

Aceasta se apără în fața celor care o critică deoarece s-a despărțit de tatăl celor două fetițe ale ei, George Burcea, și a decis să își refacă viața amoroasă.

De câteva săptămâni, Andreea Bălan are o relație cu omul de afaceri Tiberiu Argint.

„Trăim în țara în care dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap! Trebuia să mai plângi, de ce nu ai plâns mai mult…

Le place suferința, vor să ne vadă la pământ, să suferim. Și, dacă te ridici și arăți că nu mai suferi, ei zic că trebuia să suferi mai mult”, a adăugat artista.

Când Amna a deschis subiectul despre femeile puternice, Andreea Bălan și-a expus părerea.

„Noi credem că femeile schimbă lumea și că devenim din ce în ce mai independente și devenim din ce în ce mai puternice și nu știu dacă este tocmai bine pentru noi, pentru că bărbații sunt inhibați de femeile puternice”, a spus Andreea Bălan.

„Da, dar cei puternici nu sunt și rămân lângă noi…

Majoritatea se sperie, dar un bărbat puternic, dacă e smart, știe cum să te ia, știe cum să te calmeze și să arate că el este mai puternic, prin mai multe metode”, a adăugat aceasta.

Andreea Bălan a transmis şi un mesaj pentru femeile care au trecut prin divorţ.

„Vreau să dăm un mesaj pentru femeile divorțate, pentru că sunt foarte multe femei divorțate care au impresia că la divorț s-a terminat viața.

De abia începe viața! Un divorț nu înseamnă că este sfârșitul vieții, chiar dacă ai și unul sau doi copii, înseamnă că așa a fost viața, cu bune și cu rele și că trebuie să  mergi înainte.

Evident că este o perioadă mai plină de suferință în prima parte, dar după aceea se vindecă rănile și mergi mai departe, există iubire după iubire.

Nu se termină viața așa… Există viață după divorț, există lucruri frumoase, te regăsești pe tine, poți fi fericită și singură…

Nu încetați să sperați, să iubiți și să vă iubiți”, a adăugat Andreea Bălan.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!