Home Stiri mondene Andreea Bălan îl acuză pe George Burcea de iresponsabilitate

Andreea Bălan îl acuză pe George Burcea de iresponsabilitate

de Clara

George Burcea s-a numărat printre cei 16 participanți de la emisiunea Ferma. Deși a părăsit competiția, conform spuselor fostei sale soții, acesta nu le-a adus nimic fetelor sale atunci când a venit să le vadă.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Andreea este foarte dezamăgită de comportamentul lui George Burcea, deoarece ar fi venit cu mâna goală la cele două fetițe ale sale. Artista le-a mai spus apropiaților că, de când Viviana Sposub a apărut în viața sa, fostul ei soț își neglijează fetele.

„Nu se comportă prea fair-play. Andreea se aștepta ca atunci când iese din «Fermă» să meargă să-și viziteze fetele. Nu a făcut acest lucru. Cred că după două săptămâni de la terminarea filmărilor a fost în vizită, dar și atunci ar fi fost cu mâna goală. Nu așa ar trebui să se comporte un tată”, au declarat surse apropiate Andreei, pentru cei de la cancan.ro.

Mai mult decât atât, persoane apropiate artistei au mai spus că aceasta va cere custodia totală și va cere și majorarea pensiei alimentare. „Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau, să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei. Normal, acum, că George a fost la «Ferma», i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit, mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă.

Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă, mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât. Acum, singura ei preocupare este să se ocupe de fetițe, nu să intre în discuții inutile. Oricum, ea preferă să nu spele pe jos cu George, deși ar avea cu ce, pentru că nu vrea să dea explicații fetițelor când acestea vor crește mai mari și vor pune întrebări despre comportamentul părinților lor”, au spus apropiații, pentru WOWBiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies