Home Stiri mondene Andreea Bălan pregătește o nouă lovitură

Andreea Bălan pregătește o nouă lovitură

de Clara

Andreea Bălan nu a stat cu mâinile în sân în toată această perioadă în care nu a avut concerte, ci a pus la punct detaliile unui plan de afaceri. Aceasta este pe punctul de a lansa două businessuri, dar nu a oferit prea multe detalii.

„Vreau să încep două businessuri cu niște produse, să le lansez, așa că știu foarte bine ce o să fac”, a spus artista în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena Stars.

„Andreea nu a luat sub nicio formă în calcul să divorțeze la notar. S-ar putea crede că unul dintre motive ar fi fost să câștige ceva timp, în speranța ca lucrurile să revină la normal în căsnicia sa. Doar că, în prezent, între ei nu mai există cale de împăcare. Andreea a apelat la instanțele judecătorești în primul rând pentru a putea demonstra, cu probe, că fostul soț nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, iar ea să obțină, astfel, custodia exclusivă.

Un alt motiv îl constituie și faptul că Andreea vrea confidențialitate și absolut nicio informație din procesul de divorț să nu iasă la suprafață, considerând că astfel își va putea proteja fetele atunci când ele vor crește și vor avea acces la articolele de pe internet. Astfel că ea preferă un divorț mai lung, dar mult mai sigur.

Andreea a solicitat confidențialitate maximă și biroului de avocatură la care a apelat, ea ținând la secret și numele apărătorilor săi. Andreea va solicita și plata unei pensii alimentare până în momentul în care fetițele vor împlini 18 ani, precum și o anchetă socială, atât la domiciliul său, cât și al lui George Burcea. Totodată, ea a avut o discuție serioasă cu fostul soț, căruia i-a cerut să nu o mai atace și să nu mai dea din casă, din respect și de dragul copiilor lor”, a mărturisit o sursă apropiată Andreei, pentru cei de la playtech.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies