Home Stiri mondene Andreea Bălan rupe tăcerea despre imposibilitatea de a naşte: „Nu mai sunt întreagă”

Andreea Bălan rupe tăcerea despre imposibilitatea de a naşte: „Nu mai sunt întreagă”

de Clara

În urmă cu aproximativ trei ani, Andreea Bălan a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiţă a sa, Clara. În timpul cezarienei, artista a făcut un stop cardio-respirator şi a fost nevoie să fie resuscitată, iar toate complicațiile care au venit ulterior nu îi mai dau voie să rămână însărcinată.

„Discutând cu tot felul de medici şi spunând că mă deranjează că nu mai pot face copii, am avut o discuţie interesantă cu o doctoriţă foarte drăguţă, care mi-a explicat că a apelat la o mamă-surogat, dar a fost mai complicat, la modul că sora mamei respective a născut copilul şi, pentru că în România nu e legală procedura, a fost necesar procesul de adopţie. Astfel, în acte, copilul este adoptat, şi mie, personal, mi se pare o tâmpenie.

Mi se pare că trebuie să existe această opţiune, pentru că există multe femei în situaţia mea care nu mai pot face copii. Eu am o prietenă care încearcă de mulți ani să rămână însărcinată in vitro şi nu reușește. E păcat, de ce să nu oferi această şansă? Sunt multe femei care, pentru bani, vor să poarte copilul altei femei. Poate ele au nevoie de acei bani şi, în felul ăsta, pot ajuta şi alte femei care nu pot face copii. Mi se pare o prostie că statul român nu permite lucrul ăsta.

Una e să spui «Da, ne oprim la doi copii, că aşa vrem noi» şi alta e să nu mai ai opţiune. Normal că te deranjează acest lucru. Dacă peste cinci-șase ani mi-aş fi dorit din nou să mai am un copil?! Nu mai există această posibilitate sub nicio formă. Poate doar să adopt sau să apelez la o mamă-surogat”, a spus solista pentru cei de la viva.ro.

„Momentul de anul trecut a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, a mai mărturisit membra juriului de la Antena 1, în urmă cu puţin timp, potrivit cancan.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies