Home Stiri mondene Andreea Bălan și-a șocat fanii: „Gata, dragilor, mă las de muzică”

Andreea Bălan și-a șocat fanii: „Gata, dragilor, mă las de muzică”

de negriuelena

Andreea Bălan, în vârstă de 34 de ani, a reușit să treacă cu bine peste una dintre cele mai dificile perioade, aceea în care a fost la un pas de a își pierde viața în timp ce i se făcea operația de cezariană.

Aceasta a vorbit, în urmă cu ceva timp, pentru Agenția VIP, despre acea perioadă dificilă, precizând că și-ar fi dorit să mai facă încă un copil, dar, din păcate, acest lucru nu va putea fi posibil.

„Eu nu mai pot să fac copii şi m-a deranjat că au existat voci care au spus că acest lucru nu este atât de grav. Şi, ştiindu-mă în această ipostază, m-a durut foarte tare. Eu am rămas cu nişte sechele şi am trecut cu greu peste. Mai voiam un copil. De ce nu? George, de exemplu, îşi mai dorea un băiat. Şi m-a durut că au fost oameni care au spus că această piedică nu este ceva grav”, a declarat Andreea Bălan.

În prezent se simte foarte bine și se bucură de fiecare moment petrecut atât pe scenă, cât și în sânul familiei.

 

Frumoasa cântăreață privește viața cu alți ochi în urma experienței prin care a trecut și își descoperă mereu pasiuni noi. De exemplu, recent s-a apucat de gătit și și-a șocat, în glumă, fanii, scriind pe contul său de Instagram faptul că se va lăsa de muzică și va începe să se dedice artei culinare, semn că îi place extrem de mult să gătească, spre încântarea celor din familie, care cu siguranță așteaptă cu nerăbdare fiecare preparat.

„Gata, dragilor, mă las de muzică și mă apuc de «bucătăreală»! Am primit prea multe mesaje frumoase de încurajare și cred că asta mi-e menirea în viață. Îmi deschid și «cozocănărie»”, a scris Andreea Bălan…

Cântăreața și soțul său, George Burcea, au împreună două fetițe pe nume Ella Maya și Clara Maria.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies