Home Stiri mondene Andreea Bălan și George Burcea încă se mai iubesc? Ce detaliu îi „trădează”

Andreea Bălan și George Burcea încă se mai iubesc? Ce detaliu îi „trădează”

de negriuelena
loading...

Andreea Bălan a scris un mesaj în mediul on-line, iar imediat după aceea George Burcea

a făcut un gest care le-a dat de gândit fanilor dacă nu cumva încă mai are sentimente de iubire pentru ea și dorește să comunice cu subînțeles ceva.

Artista a scris câteva gânduri despre cum fericirea și iubirea se învață de la părinți, iar lipsa lor are un impact puternic.

„Fericirea și iubirea se învață în copilărie, atunci când ești iubit de către părinții tăi.

Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai târziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur.

De la părintele de același sex cu tine ar trebui să înveți iubirea de sine, iar de la părintele de sex opus, iubirea față de un partener.

Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un adult flămând, rătăcit prin viață, care va căuta mereu ceea ce nu a avut când era mic,

va avea repere eronate, va fugi din anumite situații, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești”, este mesajul pe care l-a scris Andreea Bălan.

Cu toate că nu a dat nume, acest mesaj venit din partea Andreei Bălan face cu siguranță referire la tatăl fetițelor ei, care a crescut într-un mediu lipsit de iubire.

Andreea Bălan a scris acel mesaj în dreptul unei fotografii de la cununia ei cu George Burcea.

La scurt timp, George Burcea a încărcat și el o fotografie făcută tot în ziua nunții lor, dar fără să scrie ceva în dreptul ei…

Gestul actorului a stârnit curiozitatea în rândul fanilor. Rămâne însă de văzut dacă cei doi vor decide să își mai dea o șansă sau nu.

Sursa: playtech.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!