Home Stiri mondene Andreea Bălan, ultimele pregătiri pentru nuntă și botez. Cine vor fi nașii

Andreea Bălan, ultimele pregătiri pentru nuntă și botez. Cine vor fi nașii

de negriuelena

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 35 de ani, și actorul George Burcea (31 de ani) urmează să devină oficial soț și soție pe data de 15 septembrie și tot atunci o vor creștina și pe fetița lor cea mică, pe nume Clara.

Frumoasa blondină a oferit de curând un interviu în care a vorbit despre ultimele pregătiri pentru aceste evenimente extrem de importante din viața ei. Nu doar că se va căsători civil și religios cu alesul inimii ei, ci o vor boteza și pe micuța lor. Artista a dezvăluit cine nu va lipsi de la ceremonii și cine sunt nașii. „O să facem și cununia civilă, care va avea loc cu două săptămâni înainte, și apoi, pe 15 septembrie, vom face și botezul, și nunta. Nu cunosc în detaliu toate tradițiile, dar, pe cât posibil, vom încerca, pentru că vrem să le facem fericite pe bunicile noastre. Și eu, și George mai avem în viață doar câte o bunică și e foarte important pentru ele să ne căsătorim în religia ortodoxă. Special pentru ele vom face slujba așa cum e, ca la carte. Bunica lui George vine de la Botoșani, bunica mea, de la Ploiești. Nașii vor fi Monica Davidescu și Aurelian Temișan”, a declarat Andreea Bălan, pentru VIVA!.

Cântăreața a vorbit și despre rochiile pe care le va purta, dar și cine vor fi domnișoarele de onoare. „Voi avea trei rochii și toate vor fi făcute de Otilia Brăiloiu. Am ales-o pentru că ea creează adevărate povești prin rochiile ei și exprimă foarte multă emoție. Prima rochie, care va avea o trenă imensă, va fi extrem de frumoasă și specială, pentru că pe fustă vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul către celălalt (va fi scrisă toată povestea noastră de dragoste), plus datele de naștere ale fetițelor. A doua rochie va fi, în schimb, foarte potrivită pentru vals fiindcă, dansatoare bună fiind, trebuie să existe un vals foarte frumos. Și atunci, și rochia va trebui să fie pe măsură. Iar a treia rochie este surpriză. (…) Domnișoare de onoare vor fi fetele mele, cele șase dansatoare ale mele. Prietenele mele de-o viață”, a mai spus Andreea Bălan…

Sursa: spynews.ro, cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies