Home Stiri mondene Andreea Bălan vorbește despre violența domestică? Iată ce spun versurile artistei!

Andreea Bălan vorbește despre violența domestică? Iată ce spun versurile artistei!

de Buinoschi Andreea

În urmă cu aproximativ șase luni, Andreea Bălan anunța că relația ei cu tatăl celor două fetițe ale sale, George Burcea, ajunsese la final. De atunci, toate piesele lansate de artistă vorbesc despre fosta relație a celor doi, inclusiv piesa ce urmează a fi lansată.

Andreea Bălan a publicat teaser-ul noii sale piese, iar unele versuri le-au dat de gândit fanilor săi. „Poți să dai, poți să dai oricât de tare, tot ce vine de la tine nu mai doare”, sunt cuvintele care i-au bulversat pe fani.

Cu toate acestea, fanii Andreei și-au arătat din nou susținerea și i-au trimis doar mesaje de încurajare. „Așa te vreau, să nu mai doară!!! Abia aștept să iasă clipul!!! Întotdeauna ai făcut melodiile pe măsura zilelor trăite de tine. Succes la maximum, că meriți tot ce e mai bun!!!💕😘💕💋💋 ”, „Bravo ție că ești atât de puternică, un exemplu de urmat! Abia aștept să ascult melodia! <3”, sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Cu toate acestea, nu toată lumea este de partea Andreei: „Vei câștiga bani mulți, dar… va fi o plată prea mare în schimbul acestor bani… Sa fii sănătoasă, cum îți așterni așa dormi!”.

De curând, aceasta a vorbit despre schimbările care au dus la divorțul său de George: „Mai pleca la prieteni, dar destul de rar. Numai că, în decembrie, pleca și venea spre dimineață și era destul de rece. În tot acest context, eu făceam noapte albă cu fetele, deoarece se trezeau pe rând să pape lapte și pendulam între camerele în care dormeau. Noaptea, era nevoie să fim amândoi și ne făcuserăm un program anume. Fiecare dormea cu una dintre fetițe, având în vedere că ambele se trezeau să bea lapte, Clara, de trei-patru ori, chiar”.

„În primul rând, Clara nu vorbește, deci nu întreabă, iar Ella, la trei ani, știe că tati lucrează și că vine sâmbătă. Ea nu poate înțelege cuvântul «despărțire» și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”, a mai continuat aceasta…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies