Home Stiri mondene Andreea Bănică, destăinuiri picante despre cum un prieten de familie s-a dat la ea! Care a fost reacția soțului ei când a aflat

Andreea Bănică, destăinuiri picante despre cum un prieten de familie s-a dat la ea! Care a fost reacția soțului ei când a aflat

de negriuelena

Andreea Bănică s-a văzut pusă de curând într-o situație delicată când un prieten de familie i-a făcut avansuri.

Artista a povestit cum a gestionat situația respectivă și cum a reacționat soțul ei, Lucian Mitrea, atunci când a aflat ce se întâmplase, deoarece nu i-a ascuns acest lucru.

„Prieten bun, da. Soțul meu știe. S-a întâmplat ca un prieten bun al nostru, al soțului, să îmi facă avansuri, a aflat și soțul, a fost o situație, îți dai seama.

Dar am reușit să gestionam toată treaba.

O femeie căsătorită este mult mai râvnită de alți bărbați. Au fost momente în viața mea când și fanii mi-au făcut avansuri, oameni, bărbați, dar e normal.

Sunt un artist pe care îl cunoaște lumea, îl vede, însă important a fost că am știut cum să depășesc momentele.

Cred că orice femeie trece prin așa ceva”, a declarat Andreea Bănică pentru Cancan.

Andreea Bănică nu este scutită de certuri în căsnicia sa. Aceasta a recunoscut că uneori există neînțelegeri între ea și soțul său și a explicat de la ce pornesc.

„Noi ne certăm din cauza copiilor, pentru că ne contrazicem foarte mult, avem păreri diferite de multe ori, în orice familie este așa.

Înainte, când nu erau copiii, ne certam din cauza profesiei. Eu nu vreau să am un copil obraznic, iar uneori mi se pare că îi dă prea mult nas lui Noah.

El este mic acum, are doar trei ani, dar avem de lucru cu el, ambii copii sunt excepționali, sunt cuminți și ascultători…

Chiar primesc foarte multe laude, în special pentru fetiță, care este educată și mi se spune des acest lucru”, a mai spus Andreea Bănică.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!