Home Stiri mondene Andreea Bănică, în scandal cu Alex Velea. De ce s-au certat

Andreea Bănică, în scandal cu Alex Velea. De ce s-au certat

de negriuelena

Puține persoane cunosc faptul că Andreea Bănică și Alex Velea sunt rude. Cântăreața și soțul său, Lucian, i-au cununat pe Alex Velea și fosta sa soție, Ana, și erau în relații foarte bune de prietenie.

Artista a făcut public motivul care a dus la cearta dintre ei. Se pare că totul a pornit din cauza unor bani pe care ar fi trebuit să îi primească în urma unui concert, dar niciunul dintre ei nu i-a încasat.

Andreea Bănică a povestit de curând detalii despre scandalul dintre ei care a luat amploare.

„Noi am fost nașii lui de cununie. Am intrat în biserică cu Alex Velea și cred că ar fi urât din partea mea să încep să vorbesc la televizor, să-mi spăl rufele în fața tuturor.

Sunt o grămadă de dedesubturi între noi, ca familie, dar nu vreau să vorbesc despre Alex Velea într-un mod neplăcut.

Am fost cu el în biserică, l-am dus pe el și pe fosta lui soție acolo, le-am ținut lumânările și n-ar fi frumos din partea mea să fac asta.

Este vorba despre niște bani pe care nu i-a luat la un concert de Revelion, pe care nici eu nu i-am luat, căci am cântat împreună, deci nici Lucian nu i-a încasat de la persoana respectivă și pe care încă îi așteptăm.

Ca familie, noi l-am ajutat pe Alex de câte ori a avut nevoie și n-a avut nevoie doar o dată, ci de foarte multe ori.

Am fost prieteni buni, Lucian lucra cu el, era impresarul lui, mi se părea normal să-l ajute. Niciodată nu m-am băgat în deciziile pe care Lucian le-a luat în privința banilor.

Cred că Alex este înconjurat de oameni de o altă categorie și este influențat negativ. Este un om foarte credul, crede foarte mult în oameni și asta nu e rău, dar trebuie să știi de cine te înconjori în viață.

Am încercat să-i fim aproape de când l-am nășit, am fi fost și azi, dar uite că există astfel de oameni care-și mai bagă nasul, îl influențează negativ și strică o relație.

Nu mi-a căzut bine nici mie, dar așa a fost să fie. Poate că vreodată ne vom întâlni și vom sta de vorbă”, a spus acum ceva vreme Andreea Bănică în cadrul unei emisiuni TV…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies