Home Stiri mondene Andreea Bănică își motivează decizia de a nu-și lăsa fiica la școală

Andreea Bănică își motivează decizia de a nu-și lăsa fiica la școală

de Buinoschi Andreea

Astăzi, Andreea Bănică a recunoscut, pe contul său de Instagram, că nu și-a lăsat fata la școală, deoarece aceasta s-ar putea îmbolnăvi. Artista a atins mai multe puncte importante ale acestei probleme, iar fanii i-au dat dreptate.

„Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trai. Prefer să facă școala de acasă, online, pentru ca i se permite acest lucru. Îmi doresc să scăpam mai repede de acest virus, COVID-19, care ne pândește pe toți, care se răspândește atât de repede și care pentru unii dintre noi este letal.

Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă (bolnavi), de noi, care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoși și în putere! Mai e și faptul că am un spirit civic dezvoltat care nu îmi dă pace. 🤷🏼‍♀️ Poate că cei care citesc mesajul meu iau aminte 🤗 și vor lua măsuri și ei, la rândul lor.
Nu ne-am închis în casă, nu trăim într-un glob de sticla însă, pe cat putem, ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectăm mereu și purtăm măști, ceea ce va rog și pe voi să faceți 🙏
”.

Într-un interviu acordat pentru okmagazine.ro, Andreea Bănică a vorbit despre viața de mămică și cum reușește să se împartă între toate lucrurile pe care le are de făcut: „Noah doarme între 13 şi 16. Până în 13 trebuie să apuc să fac ceva. Mai facem o mâncare, trebuie să vedem ce-i dăm şi lui Noah, toată mâncarea să fie proaspătă, totul bio, căutat, alergat după alimente, ales cu grijă. Apoi vine Sofia de la şcoală: «Mi-e foame!» sau «Mama, am lecţii!». Apoi, Noah vrea la plimbare, merg cu el în parc şi cu bona, care ne ajută foarte mult. Având probleme cu spatele, greul cam ea îl face. În braţe nu mai pot să-l iau pe Noah de ceva vreme. Mă cam chinui din punctul ăsta de vedere, dar asta e, mergem mai departe”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..