Home Stiri mondene Andreea Bănică își motivează decizia de a nu-și lăsa fiica la școală

Andreea Bănică își motivează decizia de a nu-și lăsa fiica la școală

de Buinoschi Andreea

Astăzi, Andreea Bănică a recunoscut, pe contul său de Instagram, că nu și-a lăsat fata la școală, deoarece aceasta s-ar putea îmbolnăvi. Artista a atins mai multe puncte importante ale acestei probleme, iar fanii i-au dat dreptate.

„Am decis sa nu imi trimit printesa la scoala in sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… traim vremuri pe care nu imi imaginam vreodata ca le vom trai. Prefer sa faca scoala de acasa, online, pentru ca i se permite acest lucru. Imi doresc sa scapam mai repede de acest virus COVID-19 care ne pandeste pe toti, care se raspandeste atat de repede si care pentru unii dintre noi este letal.

Vreau sa am grija de familia mea, de bunicii in varsta (bolnavi), de noi, care ne ingrijim copiii. Ei au nevoie de noi sanatosi si in putere! Mai e si faptul ca am un spirit civic dezvoltat care nu imi da pace. 🤷🏼‍♀️ Poate ca cei care citesc mesajul meu iau aminte 🤗 si vor lua masuri si ei la randul lor.
Nu ne-am inchis in casa, nu traim intr-un glob de sticla insa, pe cat putem, ne ferim in continuare de locurile aglomerate inchise, ne dezinfectam mereu si purtam masti, ceea ce va rog si pe voi sa faceti 🙏
”.

Într-un interviu acordat pentru okmagazine.ro, Andreea Bănică a vorbit despre viața de mămică și cum reușește să se împartă între toate lucrurile pe care le are de făcut: „Noah doarme între 13 şi 16. Până în 13 trebuie să apuc să fac ceva. Mai facem o mâncare, trebuie să vedem ce-i dăm şi lui Noah, toată mâncarea să fie proaspătă, totul bio, căutat, alergat după alimente, ales cu grijă. Apoi vine Sofia de la şcoală: «Mi-e foame!» sau «Mama, am lecţii!». Apoi, Noah vrea la plimbare, merg cu el în parc şi cu bona, care ne ajută foarte mult. Având probleme cu spatele, greul cam ea îl face. În braţe nu mai pot să-l iau pe Noah de ceva vreme. Mă cam chinui din punctul ăsta de vedere, dar asta e, mergem mai departe”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies