Home Stiri mondene Andreea Bănică, mărturisiri-bombă despre fotografiile cu ea din revista pentru adulți

Andreea Bănică, mărturisiri-bombă despre fotografiile cu ea din revista pentru adulți

de negriuelena
loading...

Andreea Bănică făcea ravagii în rândul bărbaților în anul 2001, când făcea parte din trupa Exotic și pozase nud într-o revistă pentru adulți.

Abia acum artista a decis să spună adevărul în legătură cu modul în care a decurs ședința foto și a făcut dezvăluiri uluitoare în legătură cu fotografiile incendiare apărute la acea vreme.

Aceasta a mărturisit că nu a fost în totalitate goală, iar specialiștii au editat pozele în Photoshop pentru a părea complet dezbrăcată.

Acum, la aproape 20 de ani distanță, Andreea Bănică a spus adevărul și a precizat că s-a simțit extrem de rușinată când apăruse revista cu pricina.

„Când a apărut revista, mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă.

Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă”, a dezvăluit Andreea Bănică pentru Click!.

Cântăreața a precizat că la început nu și-a dorit să pozeze goală, iar cei care au convins-o au fost chiar soțul și tatăl ei, care au argumentat că ar fi o strategie de promovare foarte bună.

Ulterior, a acceptat să pozeze parțial nud, rămânând îmbrăcată cu bikini, iar aceștia au fost editați.

„Inițial n-am vrut să pozez. Eu nu făcusem niciodată plajă topless până atunci, deși am fost crescută la mare, la Techirghiol.

La mine era așa, totul până la lenjeria intimă. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă.

Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine.

Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în Photoshop”, a explicat vedeta.

Aceasta a dezvăluit și faptul că trupa Exotic s-a destrămat din pricina apariției ei în prestigioasa revistă pentru bărbați.

Colegele sale de trupă, Julia Jianu și Claudia Pătrășcanu, s-au simțit deranjate de faptul că Andreea Bănică pozase goală, fotografiile nud punând-o în centrul atenției pe blondină.

Astfel, cele două au decis să pornească pe drumuri separate în carieră, trupa Exotic destrămându-se, fără ca acest fapt să i se aducă la cunoștință Andreei Bănică…

„M-am trezit dimineața, pe toate posturile de televiziune se spunea că trupa Exotic s-a spart, iar eu nu știam nimic.

Fetele n-au suportat ce am făcut eu, au vrut să cânte singure, au mers în paralel cu mine”, a dezvăluit blondina.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!