Home Stiri mondene Andreea Bănică, noua victimă a Oanei Zăvoranu: „Fomiță mare”

Andreea Bănică, noua victimă a Oanei Zăvoranu: „Fomiță mare”

de Buinoschi Andreea

Ziua de astăzi a fost una plină de critici lansate de Oana Zăvoranu diferitelor vedete. Acum, în vizorul ei a intrat Andreea Bănică, după ce a făcut reclamă la o pastă de tomate.

„«Marea» artistă, pentru că e fomiță mare, face reclame multiple și la orice. Acum, spre exemplu, a venit vremea unui bulion.

Trăiasca miloaga și miloagele, că așa fac marile «dive», reclame la bulion, bun și ăla dacă nu sunt cântări. Oare ce o mai urma? Un ceai? Un mop? Un unguent sau sirop de tuse? Vom vedea…”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu Andreea în timp ce gătea.

Acesta nu a fost primul atac lansat la adresa artistei. În urmă cu puțin timp, fosta soție a lui Pepe a criticat-o pe Andreea, spunând că face și ea parte din categoria influencerilor. „Alta care a devenit «influenceră» MY [email protected]… și asta știe acum tot… inclusiv cum să vă fardați… tot mă, tot”, a fost reacția Zăvorancăi.

Oana a explicat de ce este atât de pornită împotriva celor care fac reclamă pe Internet, spunând că îi pasă de oamenii din jur și nu mai vrea să îi vadă cum cumpără tot ceea ce văd.

„Mă implic mult pt că mă doare să văd cum nişte trompete vă PROSTESC LA PROPRIU ŞI VĂ IAU BANII LA MIŞTO! Toate s-au lăsat de ce făceau (că nu se ştie) şi s-au apucat de «influencereala» vieţii, că, fiind putori, e uşor să stai acasă ca o maimuţă în faţa oglinzii.

Câtă demnitate SĂ NU AI să te machiezi non-stop, să te dai cu creme în oglindă, să te speli, să îți storci coşurile şi să recomanzi nu ştiu ce cremă de coșuri, să îţi razi mustaţa? Să faci un asemenea circ… Să îţi pozezi tot ce ai prin  frigider, în ideea că mai primeşti un iaurt moca, să îţi arzi, poate, păru’, doar ca să te vopseşti moca?”, a declarat Oana Zăvoranu…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies