Home Stiri mondene Andreea Bănică, replică usturătoare pentru cei care i-au criticat pozele în care apare cu posteriorul la vedere

Andreea Bănică, replică usturătoare pentru cei care i-au criticat pozele în care apare cu posteriorul la vedere

de negriuelena

Andreea Bănică, în vârstă de 41 de ani, a mărturisit fanilor din mediul virtual că de la o vreme se gândește numai la vacanță și relaxare în zone călduroase.

Acesta este și motivul pentru care de curând a încărcat pe conturile sale de socializare fotografii dintr-o vacanță anterioară din Maldive

în care apare îmbrăcată în costum de baie și stă cu spatele, într-o locație exotică.

Imaginile în care apare cu posteriorul la vedere au fost deopotrivă apreciate și criticate, întrucât blondina are forme voluptuoase și o siluetă demnă de invidiat.

Cu toate că o mulțime de fani au apreciat curajul său și faptul că arată mai bine decât multe femei de 20 de ani, există și persoane care i-au criticat modul în care a pozat.

Artista însă nu a fost rezervată, ci, asumată fiind în privința ipostazelor sexy în care pozează, și-a exprimat părerea despre critici și a închis gura răutăcioșilor.

„Andreea! Te admir. Dar…. pozele astea cu fundul… ?!

Îți dau unfollow, chiar nu te mai avantajează astfel de poze, nu o zic doar eu, ci suntem mai mulți de aceeași părere, nu vreau să fiu rea”, i-a comentat un internaut.

Andreea Bănică i-a dat o replică usturătoare:

„Așa ne cernem, oricum nu erai pe aici, așa că nu ai pierdut nimic.”

După replica dată persoanei respective, Andreea Bănică a încărcat și o fotografie în care apare îmbrăcată și stând cu fața, într-un aeroport,

fiind pregătită de a se îmbarca spre vacanța mult dorită…

„După poza cu spatele am făcut și cu fața că deh, pot! Începe distracțiaaaaaa #vacay”,  este mesajul pe care l-a scris artista în dreptul fotografiei din aeroport.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!