Home Stiri mondene Andreea Bănică și-a pierdut cumpătul! Ce le-a răspuns celor care au întrebat-o dacă are sau nu silicoane

Andreea Bănică și-a pierdut cumpătul! Ce le-a răspuns celor care au întrebat-o dacă are sau nu silicoane

de negriuelena

Andreea Bănică este una dintre cele mai frumoase și sexy femei din showbizul românesc, motiv pentru care de-a lungul anilor au existat speculații cu privire la naturalețea bustului ei.

O mulțime de persoane au agasat-o cu întrebări în legătură cu acest subiect, iar artista nu a mai suportat și a oferit un răspuns clar.

Enervată peste măsură, Andreea Bănică a lămurit dacă are sau nu implanturi mamare.

„Poate că voi lămuri o dată pentru totdeauna acest aspect, sunt foarte multe fete care îmi pun întrebarea asta și deja mă macină, mă enervează de atâția ani.

De la 18 ani, toată lumea mă întreabă dacă am silicoane. Ei bine, nu am silicoane, fraților! Spun o dată pentru totdeauna. Înțelegeți! Nu am silicoane, nu mă mai întrebați!

Deci nu mai pot. Nu mai am răbdare să răspuns la aceeași întrebare!”, a spus Andreea Bănică, supărată că o mulțime de persoane sunt curioase în legătură cu bustul său.

Aceasta a precizat că sânii săi par mai mari deoarece organismul a suferit modificări în urma celor două sarcini. În plus, consideră că este, poate, singura artistă fără operații estetice.

„Nu am silicoane. Am câteva kilograme în plus față de când aveam 20 de ani, 25 de ani. Am șapte-opt kilograme în plus.

M-am transformat, m-am maturizat, am două sarcini la activ. După cele două sarcini, sânii mei au rămas mai mari…

Nu sunt perfecți! Sunt sâni normali, naturali, sunt destul de grei. Cred că sunt cam singura neoperată. Gata! Nu mai pot! M-am săturat!”, a adăugat Andreea Bănică.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies