Home Stiri mondene Andreea Bănică, victima depresiei: „Avem probleme”. Artista a vorbit despre perioada neagră din viața ei

Andreea Bănică, victima depresiei: „Avem probleme”. Artista a vorbit despre perioada neagră din viața ei

de Clara
  • Andreea Bănică are absolut tot ceea și-ar dori.
  • Drumul pe care a mers, pentru a ajunge în acest punct, nu a fost deloc unul prea ușor.
  • Pentru o perioadă de timp, nu a fost deloc ușor ca aceasta să se descurce cu toate lucrurile care aveau loc în viața ei, așa că depresia s-a instalat.

Deși Andreea Bănică are absolut tot ceea și-ar dori și pe plan personal, și pe plan profesional, și pe plan financiar, drumul pe care a mers, pentru a ajunge în acest punct, nu a fost deloc unul prea ușor.

Cum a scăpat Andreea Bănică de depresie

Andreea Bănică a fost și ea victima depresiei. Pentru o perioadă de timp, nu a fost deloc ușor ca aceasta să se descurce cu toate lucrurile care aveau loc în viața ei, așa că depresia s-a instalat.

Cu toate acestea, tatăl ei se pare că a fost cel mai mare ajutor în acele momente. Prin intermediul unui mesaj postat pe contul ei de Instagram, Andreea Bănică a povestit că tatăl ei mereu o încuraja, iar acest lucru i-a rămas implementat în minte și s-a transformat în autosugestie.

„Autosugestia este cea mai bună. Mi-a spus mereu că trebuie să merg mai departe. După ce am născut, ori de câte ori aveam probleme, îmi spuneam că trebuie să merg mai departe pentru familia, copiii mei!”, a spus Andreea Bănică, pe contul ei de Instagram.

Artista are o relație de aproximativ trei decenii

Andreea Bănică și soțul ei sunt împreună de 30 de ani, mai exact, de 28 de ani. Aceștia au și doi copii frumoși, dar și mai multe afaceri împreună.

Artista și soțul ei au trecut, așa cum era de așteptat, și prin momente mai dificile, însă mereu au găsit o cale de mijloc și o rezolvare, ceea ce a făcut ca povestea dintre ei să meargă mai departe.

Cu ocazia aniversării a încă un an de căsnicie, Andreea Bănică a postat un mesaj prin care își exprimă sentimentele față de soțul ei. Fanii au fost impresionați de cuvintele frumoase și i-au felicitat și ei.

Clair

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies