Home Stiri mondene Andreea Berecleanu a spus care este secretul căsniciei sale

Andreea Berecleanu a spus care este secretul căsniciei sale

de Clara

Andreea Berecleanu și Constantin Stan s-au cunoscut în urmă cu un deceniu și sunt căsătoriți de șase ani. Acum, prezentatoarea a vorbit despre relația dintre ei și a spus cum se înțeleg în perioada în care relațiile sunt din ce în ce mai greu de păstrat.

„Minunați! Avem aproape zece ani împreună, de trăiri intense, de întâmplări memorabile. Visăm și ne facem planuri în fiecare zi. Pentru felul lui de a fi, pentru tot ce a fost la început și a crescut în fiecare zi a noastră împreună. Nu doar ca un cuplu, mă refer la familia noastră toată. Copiii mei, mama mea, bunica mea, fiica lui Constantin, Andreea și ginerele nostru, nepoata noastră de trei ani, Ilinca. Ne iubim, ne respectăm, ne sprijinim necondiționat. Însăși dragostea lui îmi e suficientă!”, a spus Andreea Berecleanu pentru cei de la viva.ro.

Andreea Berecleanu are o căsnicie liniștită

„«Divergențe» e mult spus, vederi diferite, da, mai sunt. Nimic însă radical sau insurmontabil. Așa este, suntem extrem de prinși în programele noastre. În egală măsură. În plus, avem două profesii de consum nervos, solicitante. Cu toate acestea, nu compar ceea ce fac eu cu viața la sală a unui chirurg. Ar fi o glumă. De aceea, eu încerc să rup această rutină cu activități cât mai diverse, uneori dinamice, alteori relaxante. Noi suntem amândoi la fel, ăsta e un noroc și ne facem programul împreună. Nici eu, nici Constantin nu avem nevoie de acel atât de uzitat me time. Nouă ne place să stăm cât mai mult împreună.

Am șansa de a-mi lua liber când vreau. Pentru mine, și dacă îmi doresc jumătate de oră să merg pe străzi sau să beau o cafea, se cheamă timp câștigat. Inclusiv viața la biroul meu de comunicare este așa. Mi-am învățat echipa să facă pauze, să avem timp să glumim, să mâncăm împreună la prânz, să facem ședințele într-un ritm firesc, fără tensiuni. Sunt fericită că am asemenea oameni alături, sunt norocoasă”, a mai spus aceasta…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies