Home Stiri mondene Andreea Berecleanu, declarații despre relația cu cei doi copii

Andreea Berecleanu, declarații despre relația cu cei doi copii

de Clara

Andreea Berecleanu este o fire extrem de discretă în ceea ce privește viața personală. Cu toate acestea, prezentatoarea a făcut câteva declarații despre modul în care se înțelege cu cei doi copii ai săi.

„O uniune! Fiecare în parte e prelungirea celeilalte. Asta și pentru că am o bunică și o mamă cu vederi moderne, înfipte foarte bine în realitatea generațiilor mai tinere. Și comunicăm permanent, pe orice temă. Ieșim, avem timpul nostru împreună, ne sprijinim, ne sfătuim, ne facem mereu surprize. Dragostea este liantul cel mai important al familiei noastre.

Da, de multe ori le-am spus «Nu» și le-am explicat de ce. Recent, le-am spus mai puțin, poate acum câțiva ani. În prezent, nu prea îmi mai oferă ocazia de a nu fi de acord cu acțiunile și opțiunile lor. Iar ei știu deja ce nu ne place sau ce nu ne dorim și nu insistă”, a spus Andreea Berecleanu pentru cei de la viva.ro.

Andreea Berecleanu susține că are o căsnicie de vis

„Minunați! Avem aproape zece ani împreună, de trăiri intense, de întâmplări memorabile. Visăm și ne facem planuri în fiecare zi. Pentru felul lui de a fi, pentru tot ce a fost la început și a crescut în fiecare zi a noastră împreună. Nu doar ca un cuplu, mă refer la familia noastră toată. Copiii mei, mama mea, bunica mea, fiica lui Constantin, Andreea și ginerele nostru, nepoata noastră de trei ani, Ilinca. Ne iubim, ne respectăm, ne sprijinim necondiționat. Însăși dragostea lui îmi e suficientă!”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

„«Divergențe» e mult spus, vederi diferite, da, mai sunt. Nimic însă radical sau insurmontabil. Așa este, suntem extrem de prinși în programele noastre. În egală măsură. În plus, avem două profesii de consum nervos, solicitante. Cu toate acestea, nu compar ceea ce fac eu cu viața la sală a unui chirurg. Ar fi o glumă. De aceea, eu încerc să rup această rutină cu activități cât mai diverse, uneori dinamice, alteori relaxante”, a mai spus prezentatoarea pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies