Home Stiri mondene Andreea Berecleanu l-a dat de gol pe Ion Țiriac. Iată ce a putut spune despre el!

Andreea Berecleanu l-a dat de gol pe Ion Țiriac. Iată ce a putut spune despre el!

de Clara

În timp ce anul 2020 a fost unul extrem de greu pentru foarte multă lume și majoritatea am vrea să îl ștergem din memorie, nu putem spune același lucru și despre Ion Țiriac. Averea acestuia a crescut cu 300 de milioane de dolari, în timp ce alte industrii s-au prăbușit.

Despre acest lucru a scris Andreea Berecleanu pe pagina sa de Facebook, specificând că Țiriac are câteva afaceri inclusiv în România, țară care a fost grav lovită de pandemie.

„Ion Tiriac a urcat 38 de poziții în clasamentul celor mai bogați oameni din lume! Iată o știre de astăzi care m-a surprins. De ce? Pentru că părea de pe altă planetă… În preaplinul evenimentelor din România cu impact social și politic, de cele mai multe ori într-o notă pesimistă sau dramatică, apare, hodoronc-tronc, această informație despre un român. Culmea, cu afaceri inclusiv în țara noastră! Urmăriți și vă minunați!”.

Pentru câteva persoane din întreaga lume, anul 2020 a fost unul extrem de bun din punct de vedere financiar. Mulți milionari au devenit miliardari, iar clasamentul celor mai bogați oameni din lume s-a schimbat foarte mult.

„În ciuda perturbărilor provocate de Covid-19, am consemnat cea mai mare creștere a averilor din ultimul deceniu. Un boom al piețelor bursiere determinat, parțial, de măsurile de relaxare cantitativă, precum și un val de noi listări de companii au dat naștere la opt noi miliardari în dolari pe săptămână în ultimul an.

Lumea nu a văzut niciodată atâta bogăție creată într-un singur an, mult mai mult decât poate ne-am fi putut aștepta pentru un an atât de grav afectat de Covid-19”, a spus Rupert Hoogewerf, președintele și cercetătorul-șef al Hurun Report, potrivit playtech.ro.

În anul 2020, Ion Țirac avea o avere de 1,2 miliarde de dolari, iar în prezent a ajuns la colosala sumă de 1,5 miliarde de dolari, afaceristul fiind clasat pe locul 2.238 în topul celor mai bogați oameni din întreaga lume…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies