Home Stiri mondene Andreea Berecleanu spune cum se înțelege cu Eva, fiica sa

Andreea Berecleanu spune cum se înțelege cu Eva, fiica sa

de Clara

Andreea Berecleanu a spus, de curând, cum se înțelege cu fiica sa, Eva. Acestea se înțeleg foarte bine, în ciuda distanței dintre ele.

„Ne vizităm și suntem în legătură permanentă, facem schimb de rețete. Ea, fiind singură acolo, își gătește și îi place și chiar învăț și eu de la ea. De exemplu, de curând, a făcut la cuptor un fel de lasagna de cartofi cu șuncă, bacon, cu brânză și cașcaval, supraetajată, foarte bună. Mi-a trimis poze, a ieșit foarte bine. Nu am apucat să o fac, mi-a arătat doar”, a spus Andreea Berecleanu pentru cei de la ego.ro.

„Acum două săptămâni când am fost la ea, cu mama și cu Petru, ne-a așteptat cu noodles cu vită, care au fost delicioși. Îi place să gătească, de la mine a învățat. Mai învață și de la mama, și de la colegele ei care sunt de toate naționalitățile. Are rețete pe care nici eu nu le știu”, a continuat aceasta.

„Ei (n.r. – copiii), mutându-se la un moment dat în sistem britanic, la doi ani de la divorț, am renunțat atunci la sistemul de stat. Lucrurile erau incerte acolo și se schimbau constant, m-am enervat, era noiembrie și i-am mutat. La un moment dat, am vrut să meargă la psihologul școlii să vadă dacă există vreo rană legată de divorț. Mi-a spus că nu, pentru că, practic, în momentul în care eu am divorțat, s-a produs ceva.

Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic, iar ei au trăit în noua familie formată din mine și Constantin. El nu și-a atribuit nicio secundă rolul de tată; nici atunci, nici acum, ci rolul de prieten foarte bun. Au trecut opt ani de atunci. Poate, mai degrabă, era vorba despre o gelozie a Evei raportată la fratele ei mai mic, mi-a zis psihologul atunci, dar nu altceva și nimic serios. A contat că au păstrat legătura cu tatăl lor”, a spus Andreea în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies