Home Stiri mondene Andreea Esca a vorbit despre salariul său

Andreea Esca a vorbit despre salariul său

de negriuelena
loading...

Misterul în privința salariului pe care îl încasează îndrăgita prezentatoare a știrilor de la Pro TV Andreea Esca reprezintă un subiect de interes pentru o mulțime de persoane, întrucât sunt curioase să afle cât încasează aceasta, mai ales că este una dintre figurile reprezentative ale acestui post.

De-a lungul anilor s-au vehiculat diverse sume de bani, dar toate zvonurile nu i-au stârnit Andreei Esca decât amuzamentul, aceasta evitând să discute despre salariul său.

Frumoasa jurnalistă este și în prezent întrebată destul de des cu privire la salariul pe care îl are, fanii săi fiind numeroși și dornici de a își satisface această curiozitate veche de atâția ani. Practic, cariera Andreei Esca a început odată cu lansarea postului Pro TV, pe 1 decembrie 1995, aceasta rămânând la pupitrul știrilor de la ora 19:00 în calitate de realizatoare și prezentatoare.

În puținele dăți când a oferit un răspuns în legătură cu salariul său, acesta a fost vag, precizând că primește suma pe care o merită. Una dintre sumele vehiculate, dar neconfirmate, pentru faptul că prezintă știrile este cea de 40.000 de euro, iar pe lângă salariul oferit de Pro TV, Andreea Esca are venituri și din diverse proiecte sau campanii în care este implicată, fiind de necontestat că aceasta are contul foarte „gras”…

„Viața nu are sens fără întrebarea asta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă. Ce pot să vă spun că este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am şi bănuiesc că este şi rentabil în economia businessului, astfel încât toată lumea să meargă bine”, a declarat, în urmă cu ceva vreme, Andreea Esca…

Profesionalismul acesteia nu poate fi pus la îndoială, drept dovadă stând cariera sa impresionantă din care nu lipsesc interviuri cu personalități de marcă atât din România, cât și din străinătate.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!