Home Stiri mondene Andreea Esca recunoaște că a fost pionul principal în ceea ce privește cariera Alexiei Eram

Andreea Esca recunoaște că a fost pionul principal în ceea ce privește cariera Alexiei Eram

de Buinoschi Andreea

Andreea Esca și fiica sa, Alexia Eram, au acceptat provocarea Digital Divas. Alexia i-a luat un interviu mamei sale, iar răspunsurile acesteia au fost extrem de sincere.

„Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?”, a întrebat Alexia.

„Cred că putea să se întâmple „nenorocirea asta” oricum, dar evident că asta a contat. Sunt avantaje și dezavantaje. Poate că e mai ușor că am putut să îți deschid mai multe uși, dar cred că e mai greu pentru că va trebui să te detașezi de imaginea de “fata lu’ Esca”. Cred că o să fie mereu cineva care o să spună că ai reușit că ești fata mea, dar important e ca tu să știi adevărul.”, a fost răspunsul extrem de sincer, dar și de asumat al vedetei PRO TV.

„Îți mai amintești când erai mică, ai venit când te-au chemat la „Dansez pentru tine” și mi-ai spus „crezi că mă chemau dacă nu eram fata ta?”, a fost o altă întrebare, venită din partea iubitei lui Mario Fresh.

„Nu, nu te-ar fi chemat, cel mai probabil, dar când ai ajuns pe scenă, tu erai singură, ai dansat singură, dacă dansai prost, te făceai de râs.”, a continuat Andreea Esca.

Alexia are o relație de mai mulți ani cu artistul Mario Fresh, iar mama ei a fost de acord cu relație celor doi încă de la început. De fiecare dată când a fost întrebată ce părere are despre ei, cuvintele Andreei au fost doar de laudă și se poate vedea cât este de fericită pentru cei doi îndrăgostiți.

„Chiar îmi place tare mult de Mario. Mi se pare un băiat talentat, muncitor, văd că e pasionat de ceva. E un băiat foarte respectuos, dintr-o familie foarte normală, civilizată.”, a răspuns celebra prezentatoare TV, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”.

 

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies