Home Stiri mondene Andreea Esca, surpriză de proporții de ziua ei de naștere. Cum au răsfățat-o cei dragi

Andreea Esca, surpriză de proporții de ziua ei de naștere. Cum au răsfățat-o cei dragi

de negriuelena

Andreea Esca a împlinit frumoasa vârstă de 47 de ani pe data de 29 august și, spre deosebire de alți ani, a fost pentru prima dată când nu și-a făcut planuri de ziua sa de naștere.

Aceasta are o „tradiție” pe care o respectă cu sfințenie în fiecare an, și anume să își servească toți colegii cu bomboane cu vișine și fondante, după cum obișnuia în anii de școală, dar nu a organizat o petrecere.

Vedeta postului Pro TV a declarat cu puțin timp înainte de a fi ziua ei că nu știe ce va face, deoarece nu organizase nimic.

„Nu știu ce fac de ziua mea, e prima dată când nu m-am organizat, dar cu siguranță se va întâmpla ceva, voi face ceva.

Important e că voi fi alături de cei dragi, de colegii mei, asta e tot ce contează.

Întotdeauna mă serbez și la serviciu, pentru că-mi place să le iau bomboane cu vișine și fondante, ca la școală”, a declarat Andreea Esca pentru VIVA!.

Soțul său, Alexandre Eram, prietenii și colegii i-au pregătit însă o petrecere-surpriză la care cu siguranță nu se aștepta.

După ce a terminat de prezentat buletinul de știri de la ora 19:00, Andreea Esca a crezut că va lua o cină romantică împreună cu soțul său, dar la restaurant erau prezenți toți cei dragi, care au sărbătorit-o spectaculos.

Pe 31 august este și ziua fiicei sale, Alexia Eram, care împlinește 19 ani.

„Eu cred că ea e la vârsta la care n-ar trebui să se mai gândească părinții să facă ziua cu ea și nici ea cu părinții. Așa încât știu ce o să facă Alexia, dar nu o să ne serbăm împreună.

Noi doar o să-i spunem «La mulți ani!», bineînțeles», a spus Andreea Esca…

Surse: viva.ro, click.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!