Home Stiri mondene Andreea Ibacka a adus pe lume cel de-al doilea copil. Cabral este cel mai fericit tătic

Andreea Ibacka a adus pe lume cel de-al doilea copil. Cabral este cel mai fericit tătic

de Clara

Andreea Ibacka a născut ieri. Aceasta a adus pe lume al doilea copil al ei și al lui Cabral, un băiat perfect sănătos. Vestea cea mare a fost dată chiar de către prezentator.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă, cu Namiko, și vă mulțumesc din inima mea pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S.: E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și «vălelei» sunt…”, a scris Cabral pe rețelele sociale.

„Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și, recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică. Însă, miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale”, a spus Andreea Ibacka, în urmă cu doar câteva zile.

„Mi-a mâncat tinerețile (n.r. – râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești zece ani. Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile, inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative.

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, a mai spus actrița, în urmă cu ceva timp, despre relația ei și a lui Cabral, conform cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies