Home Stiri mondene Andreea Mantea a spus care este motivul pentru care fuge de căsătorie

Andreea Mantea a spus care este motivul pentru care fuge de căsătorie

de Clara

De curând, Andreea Mantea a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate şi a vorbit despre motivul pentru care nu vrea să ajungă în faţa altarului, deşi relaţia în care se află în prezent este extrem de serioasă.

„Nu îmi mai doresc să fiu mireasă, mi-am dorit la un moment dat, eram fascinată de aceste tradiții și mi-am zis că dacă ar fi vreodată să fac o nuntă. E un stres general pentru săraca mireasă, pentru mire nu e așa.

Mi-am zis că, dacă ar fi să mă mărit, ori fac o nuntă cu toate tradițiile pe care le-am văzut în țara asta, fie fac o nuntă la care nu mă duc. Chem oamenii să mănânce, să bea, să se simte bine, intru pe FaceTime și le zic tuturor «Mulțumesc pentru urări, beți mâncați cât vreți».

Acum, nu îmi mai doresc absolut niciuna, nici măcar cea la primărie, e groaznic un divorț, nu, sub nicio formă”, a spus aceasta în cadrul unei emisiuni televizate, relatează spynews.ro.

În prezent, moderatoarea de la Kanal D are o relaţie de aproximativ şase ani cu un bărbat despre care nu vorbeşte în mediul public. Deşi nu a spus cine este şi nu a postat nici măcar o fotografie cu el, aceasta se declară foarte fericită şi, asaltată cu întrebări legate de el, a mărturisit motivul pentru care nu îl prezintă nimănui.

„Nu-l ascund. Pur şi simplu, am ales să nu mai vorbesc despre viaţa mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta, vine şi maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut pana acum… unde ajungeam? Decât să-mi vad numele scris cu tot felul de poveşti de-astea.

Odată cu vârsta, te axezi pe ce e mai important. Cred că, pur şi simplu, mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, şi anume, să-l cresc pe David. Îmi e bine aşa, cred că ăsta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a mărturisit Andreea Mantea, în urmă cu ceva timp…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies