Home Stiri mondene Andreea Mantea, criticată dur în mediul online pentru numărul de kilograme

Andreea Mantea, criticată dur în mediul online pentru numărul de kilograme

de Clara

Andreea Mantea a stârnit un val de comentarii răutăcioase în mediul online, după ce a postat mai multe fotografii. În pozele respective, se poate vedea că vedeta este mai plinuță, iar internauții au reacționat imediat.

„O sa aibă David un frățior/surioară?❤”, „Fără comentarii răutăcioase, a spus deja, de câteva ori, că este doar grasă și nu însărcinată… Și nu e ceva rău să fii grasă… Se prea promovează «perfecțiunea» aici, pe Instagram, încât ați luat-o razna unii… Nu este important exteriorul unei persoane, credeți-mă… Păcat, 😔😔 frumusețea nu este eternă și nici kilogramele nu contează… Dacă ai un suflet bun… Andreea, ești minunată ❤️”.

Ne-am obișnuit cu, «dacă ești slabă, sigur faci foamea, ori ești bolnavă». «Dacă ești grasă, sigur ești gravidă». Nu vă mai satură Dumnezeu de criticat. Ești o femeie superbă, chiar și cu cinci kg în plus. Iar, dacă vrei să le dai jos, să o faci doar pentru tine. Lasă-i să comenteze, pentru că doar atât știu. Pentru a vedea dincolo de aparențe, mai au nevoie de încă zece vieți.😍😍”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care prezentatoarea le-a primit.

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo zece kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se dezumflă. La orice fel de emoție…

Mă expun foarte mult, dar nu este problemă, că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă, pe parcursul zilei, să mă dezumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S. De la mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a spus Andreea Mantea, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii Teo Show.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies