Home Stiri mondene Andreea Mantea, criticată dur pentru cea mai nouă intervenție estetică. În ce fel arată acum și de ce a stârnit reacții nedorite

Andreea Mantea, criticată dur pentru cea mai nouă intervenție estetică. În ce fel arată acum și de ce a stârnit reacții nedorite

de negriuelena

Andreea Mantea este una dintre cele mai frumoase și sexy prezentatoare TV și, după cum este și normal, acordă multă atenție aspectului fizic.

De curând însă a apelat la o intervenție estetică pe care și-o dorise de mult timp, dar cei mai mulți dintre fanii săi consideră că a mers prea departe cu schimbarea pe care a făcut-o.

Prezentatoarea de la Kanal D a dorit să modifice forma sprâncenelor ei, astfel că și le-a tatuat într-o formă puțin diferită, fapt care nu a fost pe gustul multor internauți.

„M-am hotărât să îmi schimb forma sprâncenelor, așa că am mers și mi-am tatuat sprâncenele. Șiiii… Am făcut și un vlog!

Sper să vă fie de ajutor acest video, în cazul în care vreți să faceți acest pas. Vizionare plăcută!”, le-a transmis Andreea Mantea prietenilor săi din mediul virtual.

Fanii i-au scris însă că îi stătea mai bine înainte, nemulțumirile curgând la postarea cu pricina. Iată câteva dintre comentariile pe care Andreea Mantea le-a primit din partea fanilor dezamăgiți:

„Ți le-ai tatuat puțin cam mult Andreea!”

„Ești frumoasa dar, cred ca sunt mult prea lungi, prea apropiate de baza nasului. Scuze, nu critic, este doar părerea mea.. în rest, culoarea se estompează, într adevăr.”

„Cam aiurea! Foarte stridente! Erai perfectă înainte!”

„Era mai bine natural… prea lucesc, sunt exagerate. Păcat!”

„Foarte urâte. Nu-mi place cum îi stă. Îi stătea mult mai bine cu ale ei.”

„Erau ok cele dinainte… mi se pare că îți face privirea agresivă…”

Surse: cancan.ro, instagram.com

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!