Home Stiri mondene Andreea Mantea, declarații despre momentele dureroase din viața sa: „Te pun la pământ și mai calcă peste tine apoi”

Andreea Mantea, declarații despre momentele dureroase din viața sa: „Te pun la pământ și mai calcă peste tine apoi”

de Buinoschi Andreea

Andreea Mantea a vorbit, de curând, despre modul în care hate-ul din online a afectat-o. Din cauza bolii de care suferă, greutatea acesteia variază, iar multe persoane au taxat-o atunci când nu a arătat conform standardelor.

„Am văzut ce se întâmplă în jurul meu. Am conștientizat. Sunt persoane care te pun la pământ și mai calcă peste tine apoi. Acum nu mă mai pune nimeni la podea. Niciodată. Când deschidem ochii și conștientizăm ce e greșit sau cine e greșit în viața noastră…

Mi-a luat mult să ajung aici. Mi-a luat câteva luni bune. Am început cu greu. Am primit un mesaj de la sora mea într-o noapte. L-am citit, am plâns în noaptea aia. Este un moment când, în viața fiecărui om, vine acel cineva care te face să deschizi ochii cu adevărat”, a spus Andreea Mantea în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir.

„Am stat și m-am gândit. Mi-am zis că trebuie să slăbesc neapărat, dar nu la modul acela dur, cu diete și așa mai departe. Nu! Vreau să încep să am un stil de viață mai sănătos, cel puțin din punctul de vedere al alimentației. Aici este o mare problemă. Trebuie să fac cumva și să îmi transform viața cu totul, să am un stil de viață sănătos, pentru că, din păcate, este vârsta. Nu pot să mai fiu așa cum eram. Nu pot. Cei care mă cunosc știu că eu puteam să mănânc cinci cutii de pizza fără să se vadă. Eram foarte ok și eram invidiată atunci, ba chiar certată. Acum e altfel. Mă rog, amănunte.

Trebuie renunțat la zahăr, pâine, neapărat să introduc mai multe fibre pe care să le consum dimineața. După rău vine bine! Am încercat să vă împărtășesc aceste gânduri ale mele și sper să ajung la 52 de kilograme, chiar 50 și să rămân acolo. Am început deja de două zile să mănânc sănătos, să beau ceaiuri”, a mai spus aceasta, conform celor de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies