Home Stiri mondene Andreea Mantea, incident extrem de rușinos: „Ce urât se uita la mine!”

Andreea Mantea, incident extrem de rușinos: „Ce urât se uita la mine!”

de Clara

Andreea Mantea și-a luat mașină nouă și, tocmai din cauza acestui lucru, încă nu s-a obișnuit cu ea pe deplin. Aflată în trafic, aceasta a mărturisit că a fost implicată într-un mic incident atunci când, fără să vrea, a apăsat pe claxon, deși nu era cazul.

„Am claxonat pe cineva din greșeală. Ce urât se uita la mine! Eu, obișnuită cu cazanul meu vechi, să apăs acolo, să mă sprijin pe ea, asta nouă, o finuță așa, doar apăs puțin și gata. Vai, ce rușine îmi e! Hai, lasă, că i-am dat puțin viață, puțin zvâc. Se mai întâmplă ce să fac, asta e, ei!”, a spus aceasta pe Instagram.

Prezentatoarea de la Kanal D trece printr-o perioadă extrem de dificilă, deoarece problemele de sănătate pe care le are nu îi dau pace. În urmă cu puțin timp, aceasta a făcut câteva afirmații despre ce se întâmplă din acest punct de vedere.

„Nu ne îngrășăm dintr-odată. Nu are nicio legătură. Într-adevăr, am o boală autoimună. Nu vreau să vorbesc despre asta. Este un subiect extrem de sensibil și îmi este foarte greu. Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii. Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele care țin în frâu. Iau pastile în fiecare zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct. De prin toamnă am început să observ că nu mă mai încap hainele.

Lăsând la o parte această condiție, nu aveam starea și puterea necesară. La un moment dat, în viața oricărui om, apare o persoană sau o situație care te pune la pământ, fie ceva grav în familie, fie o relație toxică, fie ceva care te pune la pământ. După ce te pune la pământ, mai calcă și peste tine și te bagă acolo cu totul”, a spus aceasta în cadrul emisiunii Teo Show.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies