Home Stiri mondene Andreea Mantea, probleme grave cu acneea. Imagini șocante în care nu poartă machiaj

Andreea Mantea, probleme grave cu acneea. Imagini șocante în care nu poartă machiaj

de negriuelena

Andreea Mantea se confruntă de mulți ani cu acneea, dar profesioniștii de la machiaj i-au ascuns această problemă cu ajutorul produselor cosmetice.

Cu ajutorul machiajului, prezentatoarea TV arată întotdeauna perfect și nimeni nu ar fi bănuit care este adevărul din spatele imaginii sale.

De curând, aceasta a dezvăluit însă cum stau, de fapt, lucrurile și din ce motiv a ajuns să aibă asemenea probleme cu tenul.

„A fost o perioadă foarte grea când am avut niște probleme hormonale și, din cauza aceasta, mi s-a umplut, efectiv, fața de coșuri.

Coșuri imense, dureroase, care mă mâncau, pe care îmi doream enorm să le rup, să le storc, să le ard, să le tai… orice, doar să scap de ele. Am ajuns să-mi dau și cu mir pe față.

Nu că e un lucru rău, dar pur și simplu am ajuns să mă gândesc că poate există și o astfel de posibilitate…’, a spus Andreea Mantea pe vlogul său.

Deși a reușit să treacă cu bine peste perioada aceea îngrozitoare, datorită tratamentelor și îngrijirii suplimentare a tenului său.

Aceasta oferă acum sfaturi despre îngrijirea tenului și împărtășește fanilor ei de pe YouTube din experiențele sale.

„Mă gândeam că nu sunt coşuri, că este imposibil să existe așa ceva pe fața mea. De curând au început să-mi apară aceste coșulețe, nu cele imense și nu cu aceeași intensitate și mărime.

Rugam producătorii să-mi ia cadre de la distanță, cât mai largi, să nu se vadă de aproape.

Cei care erau pe lângă mine se uitau puțin cu scârbă, mă arătau cu degetul: «Ce are asta pe față?»”, a mai spus Andreea Mantea în mediul online…

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!