Home Stiri mondene Andreea Mantea vorbește despre iubitul său

Andreea Mantea vorbește despre iubitul său

de Buinoschi Andreea

De cinci ani, Andreea Mantea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat misterios. În ciuda faptului că nu l-a arătat până acum, vedeta nu s-a sfiit să vorbească despre cel care o face fericită. Acum, vedeta Kanal D și-a deschis din nou sufletul și a mărturisit care este cheia unei relații fericite.

După despărțirea grea de Cristian Mitrea, vedeta și-a găsit liniștea în brațele unui alt bărbat. Aceasta se declară foarte fericită și le-a împărtășit și celorlalți cum a reușit să păstreze flacăra iubirii atât timp.

„În momentul în care o relație de dragoste funcționează foarte bine, consider că are la bază trei ingrediente fără de care nu ar putea exista: încrederea, respectul și iubirea necondiționată. Toate acestea venind de la ambii parteneri, desigur”, a mărturisit fosta prezentatoare în cadrul unui interviu acordat celor de la libertateapentrufemei.ro.

Andreea a mai vorbit și despre experiența pe care o trăiește de ceva vreme. Vedeta are propriul său show TV, unde le arată fanilor cum este viața sa zi de zi, cu bune și rele. „Eu mi-am dorit acest reality-show, nu a fost nevoie să mă convingă nimeni. Îmi iubesc foarte mult publicul și am vrut să mă arăt în fața oamenilor exact așa cum sunt, alături de cei pe care-i iubesc sau în diverse momente, activități de peste zi. Dincolo de profesionistul de televiziune, de prezentatorul Andreea Mantea, există un om foarte bun și foarte interesant.

Sunt înconjurată de oameni cu povești de viață ce merită împărtășite, așa că m-am gândit să le arăt și celor din fața micilor ecrane acest lucru, să vadă și ei ce face Andreea Mantea zi de zi, ce preocupări are, ce o bucură, ce o deranjează, ce o face să fie fericită, împlinită, cu cine stă de vorbă. Vreau să le ofer telespectatorilor clipe din viața mea și imi doresc să aibă și ei parte de relaxare, de bucurie, de întâlniri frumoase”, a mai mărturisit Andreea, pentru sursa menționată mai sus…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies