Home Stiri mondene Andreea Marin a avut-o alături pe fiica sa la lansarea propriei cărți

Andreea Marin a avut-o alături pe fiica sa la lansarea propriei cărți

de Clara

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Marin a lansat propria carte. La eveniment nu au participat doar alte vedete, ci și fiica sa, care îi este alături mamei în toate momentele importante.

La doar 14 ani, fiica Andreei Marin a început să fie prezentă în mediul monden, însoțind-o pe mama sa la diferite evenimente, iar lansarea cărții acesteia nu a fost o excepție.

Andreea Marin a avut probleme financiare după ce și-a pierdut mama

În urmă cu puțin timp, Andreea Marin a spus că, după ce mama sa și-a pierdut viața, s-a confruntat cu probleme financiare, motiv pentru care ea și sora sa au trebuit să facă niște eforturi economice de la o vârstă foarte fragedă.

„Eu am avut probleme financiare încă din copilărie, de la moartea mamei mele. Și nu a fost ușor nici să trecem prin acei ani, financiar vorbind. Au fost niște greutăți prin care am trăit ani (…). Tata se retrăgea în fiecare dimineață într-o cămăruță mai mică decât aceasta și închidea ușa cu cheia. Noi, fetele, ne uitam pe gaura cheii, eram curioase să vedem ce face în fiecare zi acolo. De fapt, nota, scria, și scria, și scria. Și, într-o zi, am furat cheia și am intrat acolo, fără știrea lui.

Ne-am uitat în biroul lui și am găsit acea agendă. Acolo, el calcula și recalcula pe termen lung, pe luni, pe ani, se gândea cum să își plătească datoriile. Din acel moment, noi am decis să renunțăm la ceva, să alegem lucrul acela care este cel mai important pentru noi. Am ales înghețata. Ne-am dat seama că-i cerem prea multă înghețată tatălui nostru și, cu siguranță, de la înghețată el nu poate să pună bani deoparte și să plătească ce are de plătit”, a povestit aceasta în podcast-ul lui Mihai Morar…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies