Home Stiri mondene Andreea Marin a făcut anunțul care i-a bucurat pe fani

Andreea Marin a făcut anunțul care i-a bucurat pe fani

de Clara

Andreea Marin a împlinit cinci ani de relație cu iubitul său, motiv pentru care a împărtășit cu fanii ei din mediul online bucuria pe care o trăiește. Aceasta a recunoscut că își ține relația departe de ochii lumii, dar acesta a fost un moment special.

„Nu obișnuim să postăm despre noi, se întâmplă rar, preferăm discreția. Dar obișnuim să ne iubim, zi de zi, de 5 ani încoace. A fost un weekend cu soare în noi și pe cer”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Instagram.

„Alături de el am învățat să țin pentru mine anumite aspecte ale vieții. El este un om discret, nu își dorește să apară în public. Are și o altă meserie, este diplomat, iar asta m-a ajutat în dorința mea de a fi discretă. Am învățat ce înseamnă un alt gen de dragoste de la el. Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel. Am învățat să respectăm limitele celuilalt”, a declarat prezentatoarea pentru viva.ro.

Andreea Marin este o iubită și o mamă devotată

„În primul rând, Violeta îmi seamănă leit. Mă uit la ea şi, pe de-o parte, mă încântă, pe de altă parte, mă sperie, pentru că anumite lucruri la care eu am observaţii astăzi, ca mamă, îmi dau seama că le făceam şi eu la aceeaşi vârstă şi că, probabil, tata era tare chinuit, din păcate, pentru că trebuia să fie şi tată, şi mamă la vremea aceea.

Eu am ajuns acum cu fiica mea la vârsta la care există şi momente în care ne sfătuim, şi momente în care ne contrazicem, şi momente în care numai prin puterea argumentelor putem trece de un anumit impas. E şi frumos şi dificil în acelaşi timp”, a spus aceasta pentru okmagazine.ro.

„Povestesc despre depresie și în carte și, până la urmă, e o realitate. Am trăit-o dur. Am ajuns pe mâinile specialiștilor și bine am făcut că am mers la psiholog și, mai apoi, la psihiatru, pentru că aveam nevoie mare de sprijinul specialiștilor”, a zis Andreea Marin pentru cei de la wowbiz.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies