Home Stiri mondene Andreea Marin a înfiat o fetiță și un băiețel!

Andreea Marin a înfiat o fetiță și un băiețel!

de Arseni Ana
Andreea Marin a infiat o fetita si un baietel

Andreea Marin este implicată în foarte multe proiecte de caritate, dar cu siguranță nu ştiai că aceasta a reuşit să adopte doi copii din afara țării.

Fosta soție a lui Ştefan Bănică Jr., într-una dintre vizitele sale în Africa, a rămas impresionată de condițiile grele în care trăiesc oamenii de acolo. Vedeta a adoptat de la distanță o fetiță în Kenya. În plus, aceasta a mai reuşit să adopte un băiețel din China.

Vedeta declara, la vremea respectivă, pentru Libertatea: „Am un băiețel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educațional. Practic, dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”.

La momentul actual, cei doi copii adoptați de Andreea Marin au ajuns la vârsta maturității. Viața celor doi s-a schimbat complet şi au reuşit să aibă parte de o copilărie frumoasă datorită vedetei.

De altfel, Andreea Marin declară că are o relație foarte specială cu fiica sa, Violeta. Fata, în vârstă de 11 ani, îi aduce bucurii mamei sale, dar totodată vedeta declară că răsfățul este exclus din educație. Mai mult decât atât, Andreea Marin susține că are un set de reguli pentru fata ei…

„E un copil tare dulce, tare bun, de notă maximă la școală, pe toată linia, sunt mândră de ea. Pe de altă parte, e domnișoară, deja simt cum ne sfătuim, ca de la femeie la femeie. Mergem la cumpărături împreună, bineînțeles, dar nu sunt deloc adepta răsfățului. Caut să țin lucrurile la limita bunului-simț, la limita echilibrului, așa am crescut eu și cred că e bine ca și copilul meu să crească frumos și echilibrat”, susține fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr.

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!