Home Stiri mondene Andreea Marin a spus care este relația cu fiica sa, în perioada adolescenței

Andreea Marin a spus care este relația cu fiica sa, în perioada adolescenței

de Clara

Andreea Marin o are pe Violeta din căsnicia cu Ștefan Bănică Junior. De curând, prezentatoarea a vorbit despre relația care există între ele. Violeta a ajuns la vârsta adolescenței, ceea ce înseamnă că și problemele aferente au început să apară.

„În primul rând, Violeta îmi seamănă leit. Mă uit la ea şi, pe de-o parte, mă încântă, pe de altă parte, mă sperie, pentru că anumite lucruri la care eu am observaţii astăzi, ca mamă, îmi dau seama că le făceam şi eu la aceeaşi vârstă şi că, probabil, tata era tare chinuit, din păcate, pentru că trebuia să fie şi tată, şi mamă la vremea aceea.

 

Eu am ajuns acum cu fiica mea la vârsta la care există şi momente în care ne sfătuim, şi momente în care ne contrazicem, şi momente în care numai prin puterea argumentelor putem trece de un anumit impas. E şi frumos şi dificil în acelaşi timp”, a spus aceasta pentru okmagazine.ro.

Andreea Marin a suferit de depresie

„Povestesc despre depresie și în carte și, până la urmă, e o realitate. Am trăit-o dur. Am ajuns pe mâinile specialiștilor și bine am făcut că am mers la psiholog și, mai apoi, la psihiatru, pentru că aveam nevoie mare de sprijinul specialiștilor. Mă vedeți că sunt un om pozitiv, că sunt cu zâmbetul pe buze, puternic în a depăși momente grele din viață și totuși la un moment dat e posibil ca greutățile să te doboare. Nu e o rușine să mergi la un specialist! Depresia nu e o vină, e o boală! Deci n-ai de ce să te ferești de a spune: «Sunt bolnav. Se vindecă»”.

Oamenii ar trebui să învețe să se și iubească, măcar puțin, și pe ei. Să nu îndrepte tot tumultul lor de sentimente pozitive doar către cei dragi. Trebuie să păstrăm ceva și pentru inima noastră, ca să putem fi sursă de bine pentru ceilalți., a zis Andreea Marin pentru cei de la wowbiz.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies