Home Stiri mondene Andreea Marin a trecut prin clipe de groază: „Am alunecat”

Andreea Marin a trecut prin clipe de groază: „Am alunecat”

de Clara
  • Andreea Marin a trecut prin clipe deloc plăcute în urmă cu mai mulți ani, atunci când a alunecat și a căzut pe scări, chiar în platoul de filmare.
  • Evenimentul a avut loc în ziua de 1 aprilie, ceea ce face ca incidentul să fi fost și mai amuzant.
  • Acele clipe au fost amuzante pentru oricine, mai puțin pentru Andreea Marin.

Andreea Marin a trecut prin clipe deloc plăcute în urmă cu mai mulți ani, atunci când a alunecat și a căzut pe scări, chiar în platoul de filmare.

Evenimentul a avut loc în ziua de 1 aprilie, ceea ce face ca incidentul să fi fost și mai amuzant. Cu toate acestea, acele clipe au fost amuzante pentru oricine, mai puțin pentru Andreea Marin.

Andreea Marin a căzut în fața a sute de oameni

Aflată în platoul unei emisiuni pe care o prezenta, alături de echipă și de alte 250 de persoane, Andreea Marin a alunecat și toată lumea a văzut acest moment.

„Pe tocuri, cu rochie lungă. Am pășit, am mers doi, trei pași, pe aplauzele oamenilor, erau 250 de oameni în sală, și, după câțiva pași, m-am dus din capul scării până în jos, am alunecat. Nu știu câte idei îți pot trece prin minte în doar trei secunde de groază”, a spus prezentatoarea la ”Teo Show”.

Cu toate acestea, pentru ca situația jenantă să fie depășită cât mai repede, Andreea s-a ridicat imediat și a făcut o glumă, folosindu-se de faptul că era data de 1 aprilie. De asemenea, aceasta a precizat cât de repede au sărit oamenii să o ajute, pentru a se ridica.

Prezentatoarea este mai discretă datorită iubitului ei

Deoarece Andreea Marin este în ochii tuturor, și viața ei este la fel de cunoscută. Așadar, odată cu apariția iubitului ei în viața sa, Andreea Marin a învățat să fie mai discretă și să țină anumite lucruri pentru ea, lucru despre care spune că a fost o idee extrem de bună.

De asemenea, Andreea Marin spune că ceea ce trăiește alături de partenerul ei este unic, deoarece nu a mai avut parte de așa ceva până acum.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies