Home Stiri mondene Andreea Marin a vorbit despre divorţul de primul soţ

Andreea Marin a vorbit despre divorţul de primul soţ

de Buinoschi Andreea

Andreea Marin nu a avut deloc noroc în dragoste până să îl întâlnească pe actualul său partener de viaţă. Recent, aceasta a vorbit despre primul ei mariaj, care s-a încheiat după doar trei ani.

„Această despărțire a noastră a venit într-un moment în care eu eram prea fragedă, nu eram destul de matură și, în același moment, am început munca nebună la «Surprize». Am simțit o singurătate. M-am simțit singură. N-am făcut față acestei distanțe.

De iubit, ne iubeam în continuare, dar aveam nevoie de omul acela lângă mine. El n-a făcut nimic rău, dar a avut niște studii, un master de urmat, cu care am fost amândoi de acord și, practic, n-am făcut față”, a spus aceasta în cadrul emisiunii În Oglindă.

„Știi că se spune că, într-o relație, există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar, până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire.

Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simplu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece”, a mai spus prezentatoarea, în cadrul aceleiași emisiuni, despre căsătoria eșuată cu Ştefan Bănică junior.

„Pentru mine, trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10, te doare spre 11. Niciun divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă.

Nu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate, era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea… și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi”, a spus Andreea Marin în cadrul emisiunii 40 de întrebări

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies